Anyatej letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Nora Ikstena nagysikerű, díjnyertes regénye anyaságról, születésről, szeretetről és halálról, egy család nőtagjainak három generációján keresztül.

"Képzeletben nem úgy látom anyámat, mint a Szovjet Lettország orvostanhallgatóját, aki véletlenül összeszedett egy gyereket, akit nem akart, aki a szürke őszi Rigát járja testére simuló kabátkában, amit a nagybátyja küldött Londonból, akit soha nem fog látni, a kabátot egyetlen gomb fogja össze nagy hasa fölött, és a csizmája már nagyon kopott, és a hóna alatt az endokrinológia jegyzeteit viszi."
/Laczházi Aranka fordítása/

A szerzőről
Nora Ikstena 1969-ben született Rigában. A lett kortárs irodalom egyik legnépszerűbb és legnagyobb hatású prózaírója aprólékos stílusáról és részletesen kidolgozott nyelvezetéről ismert. 1992-ben diplomázott a Lett Egyetemen filológiából, ezt követően pedig angolszász irodalmat tanult a Columbia Egyetemen. Műveinek gyakori témái az élet, a szeretet, a halál és a hit. Alkotásait számos díjjal jutalmazták az évek során; közülük az Anyatej a lett irodalom egyik rangos elismerésében, a Dzintars Sodums-díjban részesült. Regényei mellett rendszeresen ír életrajzi műveket, forgatókönyveket és esszéket, valamint aktívan részt vesz hazája politikai és kulturális életében is. Az Anyatej az első magyar nyelven megjelent regénye, a Living Bridges világirodalmi sorozat legújabb kötete.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Anyatej ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Anyatej ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  165
  Borító:
  RAGASZTOTT KEMÉNYTÁBLA, FÉLVÁSZON
  Súly:
  270 gr
  ISBN:
  9789633030783
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712858 / 1173260
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Anyatej ebook, könyvet Anyatej FB2, Download Anyatej PDF , Download Anyatej MOBI, Online Anyatej könyvet, ingyenes letöltések Anyatej IPhone, Online könyvet Anyatej PDF, ingyenes Anyatej DJVU, ingyenes letöltések Anyatej TXT, letöltések Anyatej RTF, Online Anyatej FB2 , e-könyvet Anyatej letöltések TXT, ingyenes Anyatej letöltések könyvet, e-könyvet Anyatej download MOBI, letöltések Anyatej IPad, olvas Anyatej MOBI, olvas Anyatej DOC, ingyenes Anyatej AWZ, Download e-könyvet Anyatej iPad , ingyenes Anyatej DJVU, Download Anyatej e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Anyatej DVD, olvas Anyatej TXT, Book Anyatej letöltések DJVU, Anyatej letöltések könyvet ingyenes, Anyatej letöltések könyvet pdf ingyenes, Anyatej pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Anyatej pdf ingyenes, Anyatej letöltések könyvet epub ingyenes, Anyatej ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply