Anyatükör letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Joanne Harris így fogalmazott az anyaságról az egyik könyvében: "anyának lenni örökös félelmet jelent: félünk a haláltól, a betegségtől, a veszteségtől, a balesetektől, a Fekete Embertől vagy az idegenektől, vagy egyszerűen csak a hétköznapi apróságoktól, amelyek – ki tudja, miért – képesek a legnagyobb fájdalmat okozni: egy türelmetlen pillantástól, egy haragos szótól, egy elmulasztott esti mesétől, egy elfelejtett puszitól, attól a rettenetes pillanattól, amikor az anya többé már nem a lánya világegyetemének a középpontja, hanem egy kevésbé jelentős nap körül keringő bolygó". Az Anyatükörben pedig ismert magyar édesanyák mondják el ugyanezt, csak éppen sokkal valósabban, a saját emlékeikre, élményeikre, tapasztalataikra hagyatkozva. A kötetben Bálint Antónia, Bombera Krisztina, Csisztu Zsuzsa, Gubás Gabi, Holló Márta, Keleti Andrea, Malek Andrea, Mészáros Réka, Novodomszky Éva, Pokorny Lia, Soma Mamagésa, Szalay Kriszta, Szekeres Adrien, Szentpéteri Csilla és Ungár Anikó vallanak anyaságról, szerelemről, párkapcsolatról.A Könyv Magyarul!


Letöltések Anyatükör ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Anyatükör ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  364
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  840 gr
  ISBN:
  9789630829922
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2224525 / 1080386  TAGS:
  Online Anyatükör ebook, könyvet Anyatükör FB2, Download Anyatükör PDF , Download Anyatükör MOBI, Online Anyatükör könyvet, ingyenes letöltések Anyatükör IPhone, Online könyvet Anyatükör PDF, ingyenes Anyatükör DJVU, ingyenes letöltések Anyatükör TXT, letöltések Anyatükör RTF, Online Anyatükör FB2 , e-könyvet Anyatükör letöltések TXT, ingyenes Anyatükör letöltések könyvet, e-könyvet Anyatükör download MOBI, letöltések Anyatükör IPad, olvas Anyatükör MOBI, olvas Anyatükör DOC, ingyenes Anyatükör AWZ, Download e-könyvet Anyatükör iPad , ingyenes Anyatükör DJVU, Download Anyatükör e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Anyatükör DVD, olvas Anyatükör TXT, Book Anyatükör letöltések DJVU, Anyatükör letöltések könyvet ingyenes, Anyatükör letöltések könyvet pdf ingyenes, Anyatükör pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Anyatükör pdf ingyenes, Anyatükör letöltések könyvet epub ingyenes, Anyatükör ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply