Apám, ez itt Horthy! letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


1989. június 16. Vitéz nagybányai Horthy Miklós, a néhai országgyarapító kormányzó születése 121. évfordulójának megünneplésére készül az ország apraja-nagyja.
Titokzatos idegen zuhan a székesfővárosi Reitter-csatornába. Kicsoda ő? Mindenre elszánt kommunista diverzáns? Szlovák, román, szerb szeparatista felforgató? Hidegvérű sorozatgyilkos? Merényletre készül Horthy István, az országvédő kormányzó őfőméltósága ellen? Mi az a rejtélyes kódex, az Appendix, amely megjövendölte a titokzatos idegen eljövetelét?
A titokzatos idegen nyomában az Államvédelmi Központ és a Katonai Iroda legkiválóbb ügynökei, az Aranysarkantyús lovagok és a Tűzharcosok. Feszültség a levegőben. Autós üldözés! Tűzpárbaj! Vajon elkapják-e a titokzatos idegent, mielőtt befejezi küldetését?

Murányi Marcell regényében soha nem történt meg a Kádár-korszak.

Itt az új szenzáció – Az Est
Letehetetlen, be kár, hogy nincsenek benne képek – Tolnai Világlapja
220-as tempó – 8 Órai Újság
Iránymutatás az eljövendő korok boldogabb nemzedékeinek – Pesti Hírlap
Csodálatos szerelmi történet – A Mai Nap
Egy sokat szenvedett nemzet leköpése – Függetlenség
Arcunkra fagy a röhögés – Esti Kurír
Mozgóképért kiált – Színházi Élet
A Könyv Magyarul!


Letöltések Apám, ez itt Horthy! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Apám, ez itt Horthy! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  286
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  244 gr
  ISBN:
  9786155638206
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2690655 / 1160943  TAGS:
  Online Apám, ez itt Horthy! ebook, könyvet Apám, ez itt Horthy! FB2, Download Apám, ez itt Horthy! PDF , Download Apám, ez itt Horthy! MOBI, Online Apám, ez itt Horthy! könyvet, ingyenes letöltések Apám, ez itt Horthy! IPhone, Online könyvet Apám, ez itt Horthy! PDF, ingyenes Apám, ez itt Horthy! DJVU, ingyenes letöltések Apám, ez itt Horthy! TXT, letöltések Apám, ez itt Horthy! RTF, Online Apám, ez itt Horthy! FB2 , e-könyvet Apám, ez itt Horthy! letöltések TXT, ingyenes Apám, ez itt Horthy! letöltések könyvet, e-könyvet Apám, ez itt Horthy! download MOBI, letöltések Apám, ez itt Horthy! IPad, olvas Apám, ez itt Horthy! MOBI, olvas Apám, ez itt Horthy! DOC, ingyenes Apám, ez itt Horthy! AWZ, Download e-könyvet Apám, ez itt Horthy! iPad , ingyenes Apám, ez itt Horthy! DJVU, Download Apám, ez itt Horthy! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Apám, ez itt Horthy! DVD, olvas Apám, ez itt Horthy! TXT, Book Apám, ez itt Horthy! letöltések DJVU, Apám, ez itt Horthy! letöltések könyvet ingyenes, Apám, ez itt Horthy! letöltések könyvet pdf ingyenes, Apám, ez itt Horthy! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Apám, ez itt Horthy! pdf ingyenes, Apám, ez itt Horthy! letöltések könyvet epub ingyenes, Apám, ez itt Horthy! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply