Apapara letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Azt szokták mondani, hogy nem kellenek a receptek. Nem működnek. És tényleg nem kellenek. Ebben a könyvben receptek is vannak mikor mit csinálj, és főleg mit ne csinálj , és működnek! Igazolom. De azért, ami a legfontosabb: attól még, hogy szülő vagy, maradj önmagad! Légy kongruens, hiteles. Éld a saját életedet (is). Olvasd el ezt a könyvet: sok mindent megtudsz és jól fogsz szórakozni! (Ettől a gyerekeddel is kedvesebb leszel.)
Vekerdy Tamás

Szél Dávid család- és párkapcsolati problémákkal foglalkozó szakpszichológus. És
iskolapszichológus. De mindenekelőtt apa. Két éve írja Apapara című blogját, amelyben egyszerre van jelen szülőként, férfiként és szakemberként. No meg gondolkodó emberként, aki nem hagyja szó nélkül a társadalom álszentségeit vagy épp a szülőséggel kapcsolatos elvárások némelyikének veszélyes idiotizmusát sem.
Írásai szellemesek, elgondolkodtatóak és, ami nem kevésbé fontos, frenetikusan férfiasak. Szél Dávid ugyanis olyan nézőpontból az apa (vagy az apaság felelősségével küzdő csetlő-botló férfi nézőpontjából) járja körbe a gyereknevelés számos örömét, nyűgét-nyavalyáját, amellyel viszonylag ritkán találkozunk. Legalábbis gyereknevelési könyvben.

A fiam erősnek, bátornak, magasnak, vékonynak, ügyesnek, okosnak, viccesnek gondol. Azt hiszi, rengeteg hajam van, biztos benne, hogy bárhonnan egy pillanat alatt odaérek hozzá, és persze bármilyen távolságból hallom is, amit mond. Meg van győződve arról, hogy remek kézügyességgel vagyok megáldva, s ennek köszönhetően nemcsak szépen és kreatívan rajzolok, hanem bármit össze is szerelek, meg is építek. A fiam szemében Superman vagyok
De mi van, ha kiderül az igazság?
Mi van, ha rájön, hogy gyenge, gyáva, alacsony, nem kövér, de azért vékony se, viszont csomó mindenben ügyetlen, nem is kifejezetten okos, és nem is mindig vicces vagyok? Hajam is egyre kevesebb, lassabb vagyok, mint a fény, de még a hangot sem érem utol gyalog. Mi van, ha észreveszi, hogy egyáltalán nem tudok sem rajzolni, sem pedig szerelni?
Akkor oda az apakép?
A Könyv Magyarul!


Letöltések Apapara ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Apapara ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  395
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  390 gr
  ISBN:
  9789634051633
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2617294 / 1147033
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Apapara ebook, könyvet Apapara FB2, Download Apapara PDF , Download Apapara MOBI, Online Apapara könyvet, ingyenes letöltések Apapara IPhone, Online könyvet Apapara PDF, ingyenes Apapara DJVU, ingyenes letöltések Apapara TXT, letöltések Apapara RTF, Online Apapara FB2 , e-könyvet Apapara letöltések TXT, ingyenes Apapara letöltések könyvet, e-könyvet Apapara download MOBI, letöltések Apapara IPad, olvas Apapara MOBI, olvas Apapara DOC, ingyenes Apapara AWZ, Download e-könyvet Apapara iPad , ingyenes Apapara DJVU, Download Apapara e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Apapara DVD, olvas Apapara TXT, Book Apapara letöltések DJVU, Apapara letöltések könyvet ingyenes, Apapara letöltések könyvet pdf ingyenes, Apapara pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Apapara pdf ingyenes, Apapara letöltések könyvet epub ingyenes, Apapara ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply