Apaszonettek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Regös István Attila szonettjei egy olyan személyhez szólnak, a világirodalomban e téren jelentkező űrt betöltve, akit mindennél és mindenkinél, még az édesanyjánál is jobban tisztel és becsül: az Édesapához. Az Apaszonetteket egy felnőtt férfi írta, ki azonban lélekben mindig örök gyermek marad, és aki elveszni látszik a világban az apja nélkül. A szonettekből árad a vágy a régen elmúlt, de az álmokban örökké élő apa-kisgyermek kapcsolatra, de jól kitapinthatóak a költő fiatalkori érzelmei is a példakép-apa, és a már felnőtt férfi hódolata idősödő, de még mindig erős édesapja felé, mindenkoron annak lábai elé borulva. A kötet olyannyira sokrétűen dicséri az Apát, a Nemzőt, az Utolérhetetlent, hogy az már szinte zavarba ejtő – az olvasó elgondolkozik rajta, hogy ilyen idealizált Apa talán nem is létezik – és talán ő maga sem akar ilyen lenni. Mindazonáltal, a szonett-gyűjteményt nagyon szép, igényes kiállítású könyvben olvashatjuk végig.A Könyv Magyarul!


Letöltések Apaszonettek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Apaszonettek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  144
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  724 gr
  ISBN:
  9789630628815
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2405554 / 1128798  TAGS:
  Online Apaszonettek ebook, könyvet Apaszonettek FB2, Download Apaszonettek PDF , Download Apaszonettek MOBI, Online Apaszonettek könyvet, ingyenes letöltések Apaszonettek IPhone, Online könyvet Apaszonettek PDF, ingyenes Apaszonettek DJVU, ingyenes letöltések Apaszonettek TXT, letöltések Apaszonettek RTF, Online Apaszonettek FB2 , e-könyvet Apaszonettek letöltések TXT, ingyenes Apaszonettek letöltések könyvet, e-könyvet Apaszonettek download MOBI, letöltések Apaszonettek IPad, olvas Apaszonettek MOBI, olvas Apaszonettek DOC, ingyenes Apaszonettek AWZ, Download e-könyvet Apaszonettek iPad , ingyenes Apaszonettek DJVU, Download Apaszonettek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Apaszonettek DVD, olvas Apaszonettek TXT, Book Apaszonettek letöltések DJVU, Apaszonettek letöltések könyvet ingyenes, Apaszonettek letöltések könyvet pdf ingyenes, Apaszonettek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Apaszonettek pdf ingyenes, Apaszonettek letöltések könyvet epub ingyenes, Apaszonettek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply