Aranyszabályok a mindennapi élethez letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Omraam Mikhaël Aivanhov (1900-1986) bolgár származású francia filozófus és pedagógus 1937-ben kezdett el Francia országban tevékenykedni. Annak ellené re, hogy életművében a Beavatási Tudomány számos eleme helyet kap, maga felhívja figyelmünket arra, hogy: A saját fejlődése érdekében mindenkinek magának kell dolgoznia azzal a feltétellel, hogy nem kizárólag saját magáért, hanem az egész közösség javára teszi azt. Egy közösség ez által fog átalakulni testvériséggé. A testvériség tehát egy olyan közösség, amelynek összetartó ereje abban rejlik, hogy minden egyes tagja az által, hogy a saját maga javára cselekszik egyszersmind tudatosan szolgálja a többiek javát is. Szokják meg, hogy mindennapi életükre a kötelezően elvégzendő cselekedetekre, a mindennapjaikban megtörténő eseményekre, valamint azokra az emberekre, akikkel az életüket megosztják, vagy akikkel mindennapjaik során találkoznak tekintsenek úgy, mint valamiféle alapanyagra, amelyet meg kell munkálniuk, át kell alakítaniuk. Ne elégedjenek meg azzal, amit kézhez kapnak, s ne csak elszenvedjék mindazt, ami Önökkel megtörténik. Ne legyenek passzívak, hanem gondoljanak mindig arra, hogy mi az, amit hozzá tudnak tenni ehhez az anyaghoz, hogy az életre keljen, szellemivé váljon. Ugyanis az igazi szellemi munka nem más, mint képessé válni arra, hogy minden egyes cselekedetünkbe belevigyünk egy olyan elemet, amely aztán katalizátorként az adott tevékenységet egy magasabb szintre vetíti ki.A Könyv Magyarul!


Letöltések Aranyszabályok a mindennapi élethez ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Aranyszabályok a mindennapi élethez ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789634790648
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713452 / 8136240
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Aranyszabályok a mindennapi élethez ebook, könyvet Aranyszabályok a mindennapi élethez FB2, Download Aranyszabályok a mindennapi élethez PDF , Download Aranyszabályok a mindennapi élethez MOBI, Online Aranyszabályok a mindennapi élethez könyvet, ingyenes letöltések Aranyszabályok a mindennapi élethez IPhone, Online könyvet Aranyszabályok a mindennapi élethez PDF, ingyenes Aranyszabályok a mindennapi élethez DJVU, ingyenes letöltések Aranyszabályok a mindennapi élethez TXT, letöltések Aranyszabályok a mindennapi élethez RTF, Online Aranyszabályok a mindennapi élethez FB2 , e-könyvet Aranyszabályok a mindennapi élethez letöltések TXT, ingyenes Aranyszabályok a mindennapi élethez letöltések könyvet, e-könyvet Aranyszabályok a mindennapi élethez download MOBI, letöltések Aranyszabályok a mindennapi élethez IPad, olvas Aranyszabályok a mindennapi élethez MOBI, olvas Aranyszabályok a mindennapi élethez DOC, ingyenes Aranyszabályok a mindennapi élethez AWZ, Download e-könyvet Aranyszabályok a mindennapi élethez iPad , ingyenes Aranyszabályok a mindennapi élethez DJVU, Download Aranyszabályok a mindennapi élethez e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Aranyszabályok a mindennapi élethez DVD, olvas Aranyszabályok a mindennapi élethez TXT, Book Aranyszabályok a mindennapi élethez letöltések DJVU, Aranyszabályok a mindennapi élethez letöltések könyvet ingyenes, Aranyszabályok a mindennapi élethez letöltések könyvet pdf ingyenes, Aranyszabályok a mindennapi élethez pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Aranyszabályok a mindennapi élethez pdf ingyenes, Aranyszabályok a mindennapi élethez letöltések könyvet epub ingyenes, Aranyszabályok a mindennapi élethez ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply