Arkangyalok és felemelkedett mesterek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Melyik arkangyalt vagy mestert hívjam segítségül gondjaim megoldásához? Felhasználhatom-e az istennői energiát az angyali erőkkel együtt? A fenti kérdések rendszeresen felmerülnek Doreen Virtue író-olvasó találkozóin és szellemi foglalkozásain. Doreen szívesen ajánlott volna az érdeklődőknek egy átfogó, minden részletre kiterjedő teológiai művet, de nem talált ilyet. Ekkor támadt az a gondolata, hogy személyesen pótolja a hiányt, és megírja azt. A kötet megjelenését alapos kutatás előzte meg, s Doreen a kultúrtörténeti adatok összegyűjtésénél lényegesen többet tett. Személyesen vette fel a kapcsolatot a könyvében szereplő istenségekkel, amelynek köszönhetően minden sora élettel teli lett. A médiumi módszerekkel szerzett értesülései és tapasztalatai közül csak azokról a mesterekről ír, akikkel személyes találkozásai pozitívak voltak. A könyvben felsorolt minden (összesen hetvenhét) mestert megidézett. Tárgyilagos, mégis érdekfeszítően sokrétű jellemrajzot fest róluk. Kiderül, mikor, milyen természetű gond megoldásában lehetnek segítségünkre, mikor, miért, miként és melyiküket érdemes megidézni. Az élet számos problémájához nyújthatnak segítséget – többek közt a szenvedélybetegségek leküzdéséhez, a lelki társ megtalálásához, az anyagi gondok megoldásához, a fizikai betegségek gyógyításához, valamint sokféle egyéni és családi konfliktus tisztázásához. Előfordulhat, hogy fokozott tisztánlátásra volna igényünk, illetve bonyolult helyzetet kellene megoldanunk, ezért Doreen olyan imák szövegét is közli, amelyekkel szükség esetén egyszerre sok segítő lényt idézhetünk meg.A problémákat alfabetikus sorrendben találjuk a könyvben, és az ezeken segíteni tudó istenségek listáját is. Nincs még egy hasonló, lexikon jellegű kiadvány. Nyelvezete egyszerű és könnyen érthető. Az istenségek leírásai érdekesek, tömörek, és rengeteg újdonsággal szolgálnak. Az Arkangyalok és felemelkedett mesterek értünk íródott, érdemes újra meg újra átolvasni és erőt meríteni belőle mindennapjainkhoz!A Könyv Magyarul!


Letöltések Arkangyalok és felemelkedett mesterek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Arkangyalok és felemelkedett mesterek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789635296217
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2697028 / 8129010
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Arkangyalok és felemelkedett mesterek ebook, könyvet Arkangyalok és felemelkedett mesterek FB2, Download Arkangyalok és felemelkedett mesterek PDF , Download Arkangyalok és felemelkedett mesterek MOBI, Online Arkangyalok és felemelkedett mesterek könyvet, ingyenes letöltések Arkangyalok és felemelkedett mesterek IPhone, Online könyvet Arkangyalok és felemelkedett mesterek PDF, ingyenes Arkangyalok és felemelkedett mesterek DJVU, ingyenes letöltések Arkangyalok és felemelkedett mesterek TXT, letöltések Arkangyalok és felemelkedett mesterek RTF, Online Arkangyalok és felemelkedett mesterek FB2 , e-könyvet Arkangyalok és felemelkedett mesterek letöltések TXT, ingyenes Arkangyalok és felemelkedett mesterek letöltések könyvet, e-könyvet Arkangyalok és felemelkedett mesterek download MOBI, letöltések Arkangyalok és felemelkedett mesterek IPad, olvas Arkangyalok és felemelkedett mesterek MOBI, olvas Arkangyalok és felemelkedett mesterek DOC, ingyenes Arkangyalok és felemelkedett mesterek AWZ, Download e-könyvet Arkangyalok és felemelkedett mesterek iPad , ingyenes Arkangyalok és felemelkedett mesterek DJVU, Download Arkangyalok és felemelkedett mesterek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Arkangyalok és felemelkedett mesterek DVD, olvas Arkangyalok és felemelkedett mesterek TXT, Book Arkangyalok és felemelkedett mesterek letöltések DJVU, Arkangyalok és felemelkedett mesterek letöltések könyvet ingyenes, Arkangyalok és felemelkedett mesterek letöltések könyvet pdf ingyenes, Arkangyalok és felemelkedett mesterek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Arkangyalok és felemelkedett mesterek pdf ingyenes, Arkangyalok és felemelkedett mesterek letöltések könyvet epub ingyenes, Arkangyalok és felemelkedett mesterek ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply