Armageddon után letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Nagy Háborúban elpusztult Föld túlélőinek két fő csoportja a gaianok és a kiborgok. Olyan szakadék van társadalmaik között, amely nem sok esélyt ad a békés egymás mellett élésre: Alig ért véget a Nagy Világégés már kezdődik is az új háború. A Nagy Háborúban elpusztult Föld túlélőinek két fő csoportja a gaianok és a kiborgok. A radioaktív sugárzástól mentes területeken élő néhány tízezer gaian, az egykori természeti népekhez hasonló módon él. Gaianak a Földanyának hódolnak, tőle várnak és kapnak segítséget mindennapi és rendkívüli feladataikban is. A kiborgok zöme a Központ irányítása alatt él, gyakorlatilag zombiként, csak a néhány ezer frissen operáltat tartják meg többé-kevésbé függetlennek biológiai létük emlékei. A Kiborg Központ a súlyosan beteg és a nagyon öreg gaianok közül szerez kiborgjelölteket. Ám lassan elapad ez a forrás, amint a gaianok közül egyre többen tesznek szert különleges képességekre és ezek egyre hatásosabbak – gyógyító szertartásaik is egyre sikeresebbek. A Központ számára kényelmetlen vetélytárssá válik a Közösség, a kiborg járőrök kitiltása után megkísérelt erőszakos felderítési akció pedig csúfos kudarccal végződik: Elitjárőrüket harcképtelenné teszik, sőt egyikük – Shine, a kétkedő kiborg – átáll a gaianok oldalára. Megkezdődik a háború. Az első csatát – egy romtemplomnál, az Ősök támogatását is élvezve – a gaianok nyerik, a Központ a ,,Viharcsináló"-val támasztott viharokkal vág vissza. A szerkezet elpusztítására és a Központ földerítésre érkezett gaian kommandósok fogságba esnek. Nagy meglepetéssel ismerik föl a kiborg társadalom legfőbb vezetőjében – a titokzatos ,,Irányító"-ban – egykori bajtársukat, Kaent, aki még most is birtokában van különleges gaian-képességeinek. Jelleme viszont teljesen megváltozott: Egyeduralomról, a világ meghódításáról álmodozik és semmilyen árat nem sajnál érte. Kiderül, hogy a Nagy Háború után a Bolygótanács parancsára betiltott atom és antianyag fegyvergyártást titokban újraindíttatta és feltett szándéka minden ellenfelének – mindenekelőtt a gaianoknak és a barlanglakóknak a kiirtása. A gaian kommandósok közül egyiknek sikerül megmenekülnie. Mivel beszámolója alapján a Központ elfoglalására nem sok esély van, a gaianok az épület lerombolása mellett döntenek és Gaia segítségével ez sikerül is nekik – földrengés és lávaömlés pusztítja el az épületet. Shine a harcokban súlyosan megsérül, biológiai agya is működésképtelenné válik. Utolsó kérése: Kiborgként ne javítsák ki, vagy emberként akar élni, vagy sehogy. Testet klónoznak neki, de hiába kötik össze a sérült aggyal, kómában fekvő élőhalottként tér vissza az emberi létbe. A gaianok nagy gyógyító szertartást rendeznek, amelynek végén – nem (csak) Gaia segítségével – Shine visszanyeri egészségét, és minden szempontból teljes értékű emberként kezd új életetA Könyv Magyarul!


Letöltések Armageddon után ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Armageddon után ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2433837 / 8107332
  Formátum:
  PDF
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Armageddon után ebook, könyvet Armageddon után FB2, Download Armageddon után PDF , Download Armageddon után MOBI, Online Armageddon után könyvet, ingyenes letöltések Armageddon után IPhone, Online könyvet Armageddon után PDF, ingyenes Armageddon után DJVU, ingyenes letöltések Armageddon után TXT, letöltések Armageddon után RTF, Online Armageddon után FB2 , e-könyvet Armageddon után letöltések TXT, ingyenes Armageddon után letöltések könyvet, e-könyvet Armageddon után download MOBI, letöltések Armageddon után IPad, olvas Armageddon után MOBI, olvas Armageddon után DOC, ingyenes Armageddon után AWZ, Download e-könyvet Armageddon után iPad , ingyenes Armageddon után DJVU, Download Armageddon után e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Armageddon után DVD, olvas Armageddon után TXT, Book Armageddon után letöltések DJVU, Armageddon után letöltések könyvet ingyenes, Armageddon után letöltések könyvet pdf ingyenes, Armageddon után pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Armageddon után pdf ingyenes, Armageddon után letöltések könyvet epub ingyenes, Armageddon után ePub könyvet letöltések ingyenes.