Artúr letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A regény a szerző huszadik könyve egy kiváló orvos, pontosabban belgyógyász-pszichiáter életéről, de tágabb értelemben a huszadik század elképesztő irracionalizmusáról szól.
Fábián Artúrt, a lobogó hajú szegedi egyetemistát, Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas rektor-professzor tanítványát a század viharai először a jugoszláviai Bor kő- és rézbányájában szorítják rabszolgamunkára, majd a partizánok fogságába kerül, ahol önkéntese lesz az antifasiszta harcnak. Később a katonai kórház sebészének segédjéből Tito kezelőorvosává emelkedik. Ebből aztán Rákosi Magyarországán csak baja származik.
Megpróbáltatásai után végül ez már a kádári idő megbízzák egy elmekórház speciális osztályának vezetésével. Ide hozzák be a túlságosan elfáradt, idegileg összeomlott pártvezetőket, a kormány egyik-másik tagját, vállalati csúcsvezetőket, sőt még egy egyházi főméltóságot is. A kivételes betegeket persze az állambiztonság kivételes erővel ellenőrzi. Hamar kiderül: mindenki figyel mindenkit, és jelent
A rendkívül kalandos életút izgalmas állomásai megállíthatatlan folyamként bontakoznak ki a regény lapjain. Fábián Artúr különleges sorsa végül váratlan tragédiába torkollik, de ez a könyv mégsem szomorú, pesszimista. Sőt! Derűvel, reménységgel, humorral, s persze finom iróniával szól azokról az évtizedekről, amelyek meghatározták egy generáció sorsát.A Könyv Magyarul!


Letöltések Artúr ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Artúr ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  12.9 x 18 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  320
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  ISBN:
  9789639365933
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:


  TAGS:
  Online Artúr ebook, könyvet Artúr FB2, Download Artúr PDF , Download Artúr MOBI, Online Artúr könyvet, ingyenes letöltések Artúr IPhone, Online könyvet Artúr PDF, ingyenes Artúr DJVU, ingyenes letöltések Artúr TXT, letöltések Artúr RTF, Online Artúr FB2 , e-könyvet Artúr letöltések TXT, ingyenes Artúr letöltések könyvet, e-könyvet Artúr download MOBI, letöltések Artúr IPad, olvas Artúr MOBI, olvas Artúr DOC, ingyenes Artúr AWZ, Download e-könyvet Artúr iPad , ingyenes Artúr DJVU, Download Artúr e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Artúr DVD, olvas Artúr TXT, Book Artúr letöltések DJVU, Artúr letöltések könyvet ingyenes, Artúr letöltések könyvet pdf ingyenes, Artúr pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Artúr pdf ingyenes, Artúr letöltések könyvet epub ingyenes, Artúr ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply