ASI… – Más világ. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyv megszületéséről néhány szóban
A szerző egy hétköznapi rally rajongó, aki 2003. május hónap közepén egy szombat délután néhány rally versenyzőt bemutató könyvet olvasott el. Ezt követően fölmerült a kérdés benne, miért nem írnak egy Asi nevű pilótáról, akiről mindenki tudja, kicsoda, csak senki nem ismeri annak ellenére, hogy nagyon sokat foglalkoznak vele.
Rögtön ezután a gondolatot tettek követték. Néhány telefon után sikerült Aschenbrenner György elérhetőségét megtudni és felvenni vele a kapcsolatot, első alkalommal telefonon, majd személyesen egy veszprémi kávéházban. Az alapötlet megszületése után 4 órával kora este a szerző és Asi megbeszélték, elkészítenek egy írott anyagot több személy közreműködésével, amiből a kíváncsiskodók választ kapnak a sportolót körülvevő misztikus, az eredményeit érintő és a gyorsaságát feltáró kérdésekre. Felszínre kerülnek emberi érzések, gondolatok, helyzetek, történetek, csalások, amik nem derültek ki. Miután letettük az alapokat, kezdődtek szépen lassan a munkálatok.
Az íródeák az Asi könyvben megszólaltatni kívánt célszemélyeket telefonon kereste meg, s rögtön az elején nagy falakba ütközött. Részlet egy telefonbeszélgetésből: V P vagyok. Készül egy könyv Aliról. Szeretnék önnel – egy komoly bajnok van a vonal végén – róla beszélni ” Válasz: “Köszönöm, Aliról nem nyilatkozorn.” Egy kis fásszünet, két-három másodperc. “Egy csaló és kész!” Próbálom megnyerni az ügynek, de még bele sem kezdek az érvek felvonultatásába, és máris bontja a hívást a tárcsázott fél.
Nehéz volt megszólaltatni az embereket. Valaki nem akarja, vagy nem mondhatja el a véleményét, mert valamitől tart: a pilótatársaktól, az MNASZ-tól és nem utolsósorban az igazságtól. Ennek ellenére nem közönséges erőfeszítések árán sikerült egy valósághoz közeli, már-már teljes képet kapni és alkotni Aliról, akit nem egyszerű meg- és kiismemi. A helyzet az, hogy sem nyilatkozataival, sem viselkedésével nem könnyítette meg az érdeklődők e szándékát a múltban sem. Előre szeretném jelezni, hogy néhány év múlva ismét előveszem Asit, és egy másik könyvben, a II. részben mindent leírok, amit most nem tehetek meg.
Jó szórakozást a könyvhöz!
A szerzőA Könyv Magyarul!


Letöltések ASI… – Más világ. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések ASI… – Más világ. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  176
  Borító:
  KÖTVE
  Súly:
  640 gr
  ISBN:
  9789632167091
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2122675 / 1112025  TAGS:
  Online ASI… – Más világ. ebook, könyvet ASI… – Más világ. FB2, Download ASI… – Más világ. PDF , Download ASI… – Más világ. MOBI, Online ASI… – Más világ. könyvet, ingyenes letöltések ASI… – Más világ. IPhone, Online könyvet ASI… – Más világ. PDF, ingyenes ASI… – Más világ. DJVU, ingyenes letöltések ASI… – Más világ. TXT, letöltések ASI… – Más világ. RTF, Online ASI… – Más világ. FB2 , e-könyvet ASI… – Más világ. letöltések TXT, ingyenes ASI… – Más világ. letöltések könyvet, e-könyvet ASI… – Más világ. download MOBI, letöltések ASI… – Más világ. IPad, olvas ASI… – Más világ. MOBI, olvas ASI… – Más világ. DOC, ingyenes ASI… – Más világ. AWZ, Download e-könyvet ASI… – Más világ. iPad , ingyenes ASI… – Más világ. DJVU, Download ASI… – Más világ. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések ASI… – Más világ. DVD, olvas ASI… – Más világ. TXT, Book ASI… – Más világ. letöltések DJVU, ASI… – Más világ. letöltések könyvet ingyenes, ASI… – Más világ. letöltések könyvet pdf ingyenes, ASI… – Más világ. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet ASI… – Más világ. pdf ingyenes, ASI… – Más világ. letöltések könyvet epub ingyenes, ASI… – Más világ. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply