Asszonyok álmában síró babák letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Tudom, hiábavaló már ezen keseregnem, de állandóan visszaforgatom az időt, és elképzelem, ahogy a szülésznő a mellemre teszi a babámat. Soha nem láttam őt. Most meg kell elégednem egy ultrahangképpel, meg azzal, ahogyan a fantáziámban él.
A kisbabák sírása halvány reménysugárt adott, hiszen születnek kisbabák, hiszen hát nem mindegyik hal meg!
Így jó minden, ahogyan történt.

Vajon mit él át, aki elveszíti magzatát vagy újszülött kisbabáját? Mi zajlik egy abortusz mellett döntő nő lelkében? Mit tegyünk, ha a környezetünkben történik ilyen valakivel?
Korunkban, amikor a terhesség és a születés közbeni halál tabu, nem tudjuk, mit szabad éreznünk gyászoló édesanyaként vagy édesapaként. Azzal sem vagyunk tisztában, mivel cselekszünk jót, ha családtagunkat, barátunkat, ismerősünket éri veszteség.
E kötetben mintegy harminc szülő meséli el fájdalmas történetét és a szenvedéstől a megbékélésig vezető feldolgozás útját, és így közel hozza a gyászoló édesanyák és édesapák érzéseit, megmutatva a segítségnyújtás lehetséges módjait.
Singer Magdolna gyásztanácsadó könyvének első kiadása ma már szinte fellelhetetlen. Új, bővített kiadásban megjelenő, hiánypótló interjúkötete sorstársaknak, szakembereknek és mindazoknak szól, akik megtapasztalták, hogy az élet a tragédiák ellenére is szép.

Akár isteni adomány, akár az evolúcióból következik, mindenképpen a legnagyobb ajándék a kommunikáció készsége. Megosztani másokkal a fájdalmunkat segíteni ezzel a hasonlót átélőknek és talán magunknak is csodálatos dolog. Használjuk hát ki, és beszéljünk, beszéljünk, beszéljünk arról, amiről eddig nem lehetett! Mi, nők ne csak egymásnak, hanem mindenkinek. Bontsuk le a tabukat sok ilyen nagyszerű kötettel!
Péterfy-Novák Éva, az Egyasszony szerzője

Singer Magdolna az egyik legelismertebb veszteségekkel foglalkozó terapeuta. 2016. október19-én, 18 órától beszélgetni is tudnak vele a HVG Extra Pszichológia Szalon keretében gyászról, elengedésről (és új könyvéről), a Budapest Music Center könyvtárában.
Az eseményre a jegyek hamarosan kaphatók lesznek.

Singer Magdolna író, újságíró, gyásztanácsadó, mentálhigiénés szakember, a Napfogyatkozás Egyesület elnöke, a gyász hazai szakértője. Gyászcsoportvezetőket képez ki, válást feldolgozó csoportokat vezet, valamint egyénileg segít azoknak, akiket veszteség ért. Eddig megjelent 16 könyve az emberi élet során bekövetkező, elkerülhetetlen veszteségeket járja körül. Legutóbbi kötete a HVG Könyveknél 2015-ben jelent meg Ki vigasztalja meg a gyerekeket? Válás és gyász a családban címmel. A szerző honlapja: www.singer.hu
A Könyv Magyarul!


Letöltések Asszonyok álmában síró babák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Asszonyok álmában síró babák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  285
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  480 gr
  ISBN:
  9789633043677
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2689421 / 1160024
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Asszonyok álmában síró babák ebook, könyvet Asszonyok álmában síró babák FB2, Download Asszonyok álmában síró babák PDF , Download Asszonyok álmában síró babák MOBI, Online Asszonyok álmában síró babák könyvet, ingyenes letöltések Asszonyok álmában síró babák IPhone, Online könyvet Asszonyok álmában síró babák PDF, ingyenes Asszonyok álmában síró babák DJVU, ingyenes letöltések Asszonyok álmában síró babák TXT, letöltések Asszonyok álmában síró babák RTF, Online Asszonyok álmában síró babák FB2 , e-könyvet Asszonyok álmában síró babák letöltések TXT, ingyenes Asszonyok álmában síró babák letöltések könyvet, e-könyvet Asszonyok álmában síró babák download MOBI, letöltések Asszonyok álmában síró babák IPad, olvas Asszonyok álmában síró babák MOBI, olvas Asszonyok álmában síró babák DOC, ingyenes Asszonyok álmában síró babák AWZ, Download e-könyvet Asszonyok álmában síró babák iPad , ingyenes Asszonyok álmában síró babák DJVU, Download Asszonyok álmában síró babák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Asszonyok álmában síró babák DVD, olvas Asszonyok álmában síró babák TXT, Book Asszonyok álmában síró babák letöltések DJVU, Asszonyok álmában síró babák letöltések könyvet ingyenes, Asszonyok álmában síró babák letöltések könyvet pdf ingyenes, Asszonyok álmában síró babák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Asszonyok álmában síró babák pdf ingyenes, Asszonyok álmában síró babák letöltések könyvet epub ingyenes, Asszonyok álmában síró babák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply