Átalakított világ letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A most kézben tartott könyv egy külpolitikai szempontból rendkívüli időszak krónikája, ahogy annak egykori alakítói látják. Az Egyesült Államok 41. elnöke, id. George Bush és volt nemzetbiztonsági tanácsadója a hidegháború végének és a kétpólusú világból való átmenetnek a történetét tárja az olvasók elé. Az 1989-ben megalakuló Bush-adminisztráció megörökölte Ronald Reagannek a Gorbacsov vezette Szovjetunióval kapcsolatos diplomáciai sikereit, de annak nem kívánt óvatlan folytatója lenni. Az elnökség első két évét nem várt gyorsaságú nemzetközi események jellemezték. A demokratikus Szolidaritás mozgalom hatalomra jutott Lengyelországban, majd fél évszázad kommunista diktatúrája után Magyarországon és Csehszlovákiában is szabad választásokat tartottak. Kelet- és nyugatnémetek táncoltak a Németországot és egész Európát hosszú évtizedekre kettéosztó berlini Falon, a két Németország újra egyesült, 1991 karácsonyán pedig utoljára volt látható a sarló és a kalapács a moszkvai Kreml tetején. Mindezen eseményeknek a Bush-adminisztráció egyszerre volt előmozdítója és gyors reagálású továbbvivője. A kötetben többször szó esik az egykori magyarországi változásokról, melyeknek előmozdítására Bush elnök 1989-ben Budapestre látogatott, majd 1990-ben és 1991-ben a Fehér Házban fogadta a rendszerváltás utáni első szabadon választott magyar miniszterelnököt, Antall Józsefet. Kettejük szoros kapcsolatának emlékét őrzi a kötetben található, az elnök kézjegyével ellátott fotó.A Könyv Magyarul!


Letöltések Átalakított világ ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Átalakított világ ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  592
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  890 gr
  ISBN:
  9786158009249
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2592081 / 1143175
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Átalakított világ ebook, könyvet Átalakított világ FB2, Download Átalakított világ PDF , Download Átalakított világ MOBI, Online Átalakított világ könyvet, ingyenes letöltések Átalakított világ IPhone, Online könyvet Átalakított világ PDF, ingyenes Átalakított világ DJVU, ingyenes letöltések Átalakított világ TXT, letöltések Átalakított világ RTF, Online Átalakított világ FB2 , e-könyvet Átalakított világ letöltések TXT, ingyenes Átalakított világ letöltések könyvet, e-könyvet Átalakított világ download MOBI, letöltések Átalakított világ IPad, olvas Átalakított világ MOBI, olvas Átalakított világ DOC, ingyenes Átalakított világ AWZ, Download e-könyvet Átalakított világ iPad , ingyenes Átalakított világ DJVU, Download Átalakított világ e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Átalakított világ DVD, olvas Átalakított világ TXT, Book Átalakított világ letöltések DJVU, Átalakított világ letöltések könyvet ingyenes, Átalakított világ letöltések könyvet pdf ingyenes, Átalakított világ pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Átalakított világ pdf ingyenes, Átalakított világ letöltések könyvet epub ingyenes, Átalakított világ ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply