Atlantisz letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A legenda szerint ezer évvel az írott történelem kezdete előtt egy hatalmas birodalom virágzott az Atlanti-óceánon. A szigetkontinens lakói gyönyörű palotákat építettek, kiváló hajósok voltak és eljutottak a világ távoli részeire is. A birodalom végzetét természeti? háborús? katasztrófa okozta, így tűnt el Atlantisz. Charles Berlitz, a neves szerző a tengeralatti kutatások alapján bizonyítottnak véli, hogy Atlantisz nem csak legenda, hanem valóban létezett. Platón igazat írt, s a történelem előtti korok romos kőemlékei a földön és a víz alatt egy elveszett civlizáció nyomai lehetnek. De a kérdés még nyitott, a rejtély megoldatlan: Berlitz tételeinek segítségével az olvasó is bekapcsolódhat a titkok kiderítésébe, az eltűnt Atlantisz nyomainak felkutatásába. Platón szerint az erős atlantiszi birodalom hirtelen ért véget, amikor egy háború kellős közepén a központi sziget egy iszonyú éjszaka és nappal során az óceánba süllyedt, abba az óceánba amely ma is a nevét viseli. Atlantisz 11.500 éve fekszik a mélyben elárasztva, elveszve és csaknem egészen el is feledve. De elfelejtette-e valóban Atlantiszt a világ? Mi az igazság a tengerbe süllyedt legendás civilizáció körül? E sok-sok rejtély nyitja egyetlen könyvben. Atlantisz.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Atlantisz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Atlantisz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  12 x 20.5 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  240
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9637940278
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1991
  Árukód:


  TAGS:
  Online Atlantisz ebook, könyvet Atlantisz FB2, Download Atlantisz PDF , Download Atlantisz MOBI, Online Atlantisz könyvet, ingyenes letöltések Atlantisz IPhone, Online könyvet Atlantisz PDF, ingyenes Atlantisz DJVU, ingyenes letöltések Atlantisz TXT, letöltések Atlantisz RTF, Online Atlantisz FB2 , e-könyvet Atlantisz letöltések TXT, ingyenes Atlantisz letöltések könyvet, e-könyvet Atlantisz download MOBI, letöltések Atlantisz IPad, olvas Atlantisz MOBI, olvas Atlantisz DOC, ingyenes Atlantisz AWZ, Download e-könyvet Atlantisz iPad , ingyenes Atlantisz DJVU, Download Atlantisz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Atlantisz DVD, olvas Atlantisz TXT, Book Atlantisz letöltések DJVU, Atlantisz letöltések könyvet ingyenes, Atlantisz letöltések könyvet pdf ingyenes, Atlantisz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Atlantisz pdf ingyenes, Atlantisz letöltések könyvet epub ingyenes, Atlantisz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply