Az adózás nagy kézikönyve 2013 letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Miért ajánljuk Önnek kiadványunkat?
– mert valamennyi adó- és járuléknemre vonatkozóan gyakorlatias és részletes útmutatóval szolgál, az adóváltozásokat feldolgozva.
– mert tudjuk, hogy a jogszabályok ismerete gyakran nem elég, tippek, ötletek is szükségesek a gyakorlati alkalmazásukhoz.
– mert a szabályok gyakorlati alkalmazását magyarázatokkal, táblázatokkal, számítási példákkal, NAV és NGM állásfoglalások ismertetésével segíti elő.
– mert egy-egy fejezet összefoglalja az elvonásnemek számviteli elszámolását, az ellenőrzési teendőket, az adózás rendjét és a befizetési tudnivalókat is.
– mert könnyen áttekinthető, azonos felépítésű szerkezet található minden fejezetben.
– mert az adott témakörhöz nagy mennyiségű jogszabályi hivatkozást talál.
– mert az egyszerű használatot indexszámos tájékozódás segíti.
– mert a szakmai minőséget és megbízhatóságot dr. Szakács Imre szerző és dr. Vámosi-Nagy Szabolcs lektor garantálják.

Az egyes fejezetek az adónem bemutatásán túl magyarázatokat, táblázatokat, példákat is tartalmaznak. A fejezetekben olyan kérdések is találhatóak, melyek megoldására hatósági vagy minisztériumi tájékoztatás, állásfoglalás született. Ezek rövidített és aktualizált formában olvashatóak a könyvben.
A jogalkotói értelmezések nem mindig azonosak a jogalkalmazók véleményével, így fontos az adó- és járulékperek bírósági döntéseinek, ítéleteinek ismerete is.
Az adókat nem elég bevallani, befizetni, hanem azokat el is kell számolni. Minden fejezet tartalmazza az elvonásnem főkönyvi könyvelésének fontosabb tételeit, valamint az ezzel kapcsolatos információkat.
A fejezetek az ellenőrzési teendőkre is kitérnek, külön taglalva a külső és a belső ellenőrzés szempontjait, módszereit.
Minden fejezet végén megtalálhatóak a bevallási és befizetési tudnivalók és határidők.
Az egyes adónemeknél jeleztük, ha év közben módosítás lép hatályba, illetve a terjedelem függvényében ennek szövegét is.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az adózás nagy kézikönyve 2013 ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az adózás nagy kézikönyve 2013 ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  1880
  Borító:
  KEMÉNY KÖTÉSBEN
  Súly:
  1770 gr
  ISBN:
  9789632952581
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2236893 / 1091682  TAGS:
  Online Az adózás nagy kézikönyve 2013 ebook, könyvet Az adózás nagy kézikönyve 2013 FB2, Download Az adózás nagy kézikönyve 2013 PDF , Download Az adózás nagy kézikönyve 2013 MOBI, Online Az adózás nagy kézikönyve 2013 könyvet, ingyenes letöltések Az adózás nagy kézikönyve 2013 IPhone, Online könyvet Az adózás nagy kézikönyve 2013 PDF, ingyenes Az adózás nagy kézikönyve 2013 DJVU, ingyenes letöltések Az adózás nagy kézikönyve 2013 TXT, letöltések Az adózás nagy kézikönyve 2013 RTF, Online Az adózás nagy kézikönyve 2013 FB2 , e-könyvet Az adózás nagy kézikönyve 2013 letöltések TXT, ingyenes Az adózás nagy kézikönyve 2013 letöltések könyvet, e-könyvet Az adózás nagy kézikönyve 2013 download MOBI, letöltések Az adózás nagy kézikönyve 2013 IPad, olvas Az adózás nagy kézikönyve 2013 MOBI, olvas Az adózás nagy kézikönyve 2013 DOC, ingyenes Az adózás nagy kézikönyve 2013 AWZ, Download e-könyvet Az adózás nagy kézikönyve 2013 iPad , ingyenes Az adózás nagy kézikönyve 2013 DJVU, Download Az adózás nagy kézikönyve 2013 e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az adózás nagy kézikönyve 2013 DVD, olvas Az adózás nagy kézikönyve 2013 TXT, Book Az adózás nagy kézikönyve 2013 letöltések DJVU, Az adózás nagy kézikönyve 2013 letöltések könyvet ingyenes, Az adózás nagy kézikönyve 2013 letöltések könyvet pdf ingyenes, Az adózás nagy kézikönyve 2013 pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az adózás nagy kézikönyve 2013 pdf ingyenes, Az adózás nagy kézikönyve 2013 letöltések könyvet epub ingyenes, Az adózás nagy kézikönyve 2013 ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply