Az agy letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Van az embernek lelke? Voltaképpen mitől gondolkodunk? Egyáltalán: milyen természetű kapcsolatban áll egymással a test és a gondolkodás? Mi a tudat és az önazonosság? Hogyan dolgozzuk fel az információt, és miért tudunk beszélni? Az iméntiekhez hasonló kérdések már ősidőktől fogva foglalkoztatják az emberiséget, és egyszersmind a legheveseb vitákat váltják ki. AZ idegtudományok épp az utóbbi években tettek döntő felfedezéseket az agy felépítését és működését illetően. Detlef Linke széleskörű áttekintést nyújt a neurobiológiai kutatás lenyűgöző eredményeiről és tárgyalja annak messzire mutató lélektani és filozófiai következményeit is.
Detlef Linke orvos és a klinikai pszichológia, valamint az idegsebészeti rehabilitáció professzora a bonni egyetemen.

A könyv, amelyet a kezében tart, a GEO-könyvek sorozatának legújabb példánya. Ezt a címet a GEO-Magazin adományozza, amely havonta jelentkezik érdekfeszítő beszámolóival a természet, a történelem, az expedíciók az utazások és a tudomány világából.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az agy ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az agy ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  11 x 18 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  109
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9631354652
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2005
  Árukód:


  TAGS:
  Online Az agy ebook, könyvet Az agy FB2, Download Az agy PDF , Download Az agy MOBI, Online Az agy könyvet, ingyenes letöltések Az agy IPhone, Online könyvet Az agy PDF, ingyenes Az agy DJVU, ingyenes letöltések Az agy TXT, letöltések Az agy RTF, Online Az agy FB2 , e-könyvet Az agy letöltések TXT, ingyenes Az agy letöltések könyvet, e-könyvet Az agy download MOBI, letöltések Az agy IPad, olvas Az agy MOBI, olvas Az agy DOC, ingyenes Az agy AWZ, Download e-könyvet Az agy iPad , ingyenes Az agy DJVU, Download Az agy e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az agy DVD, olvas Az agy TXT, Book Az agy letöltések DJVU, Az agy letöltések könyvet ingyenes, Az agy letöltések könyvet pdf ingyenes, Az agy pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az agy pdf ingyenes, Az agy letöltések könyvet epub ingyenes, Az agy ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply