Az aikido esszenciája letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Uesiba Morihei nagymester (O-Szenszei) – akitől a fenti idézet származik -az Aikido alapítója, 1883-ban született egy kis japán faluban. Már fiatal korában számos harcművészet – klasszikus dzsúdó, kard- és lándzsavívás, Daito-rjú dzsúdzsucu – végbizonyítvánnyal rendelkező mestere lett. Érdeklődése a harcművészetek mellett „az Ösvény másik pillérére", a keleti vallásokra, filozófiákra és az ezekhez kapcsolódó misztikára is kiterjedt. Behatóan tanulmányozta az ősi japán forrásokat – a Kodzsikh és a Nihon sokk -, majd később egy ezoterikus sintó szekta, az Ómoto-kjó lelkes tagja lett. E vallás alapítójával kalandos, de sikertelen utazást tett Mongóliába, hogy megalkossák a „Béke Királyságát".
Uesiba mester buefóban szerzett hatalmas tapasztalata, vallásos-misztikus keresése, az emberek és minden élő iránti szeretete érlelte ki az Aikidót, azt a harcművészetet és szellemi Utat, amely a természet törvényszerűségein és a világ egységes szemléletén alapul.
A második világháború után létrehozta az Aikikai Alapítványi, hogy segítségével terjessze el az Aikidót az egész világon. 1969-ben halt meg. Emlékére minden évben szertartást rendeznek az ivamai A/fcv-szentélyben.
„Az Aikido esszenciája" behatóan tárja az olvasó elé azt az összetett filozófiát és életbölcseletet, amely a harci technikákkal kiegészülve együtt foglalja magában Uesiba mester Aikidó\át. Külön fejezetben találhatók az Ösvény dalai – hagyományos versformában megírt szellemi tanítások – és azok a kalligráfiák, amelyek a mély gondolatok és ideák elmaradhatatlan, művészi kifejezései. A könyvben természetesen helyet kaptak az Alapítóról készült archív képek is, amelyek a mestert mutatják a szertartások és technikák végrehajtása közben.
John Stevens, a könyv összeállítója, Uesiba mester tanításainak értelmezője, a buddhista tanok professzora és egyben A/’/ado-instruktor Szendai-ban, Japánban. Számos Aikidóval, harcművészetekkel és buddhizmussal foglalkozó könyv szerzője.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az aikido esszenciája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az aikido esszenciája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  198
  Borító:
  FŰZVE
  Súly:
  390 gr
  ISBN:
  9789630347709
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2085088 / 1050831
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Az aikido esszenciája ebook, könyvet Az aikido esszenciája FB2, Download Az aikido esszenciája PDF , Download Az aikido esszenciája MOBI, Online Az aikido esszenciája könyvet, ingyenes letöltések Az aikido esszenciája IPhone, Online könyvet Az aikido esszenciája PDF, ingyenes Az aikido esszenciája DJVU, ingyenes letöltések Az aikido esszenciája TXT, letöltések Az aikido esszenciája RTF, Online Az aikido esszenciája FB2 , e-könyvet Az aikido esszenciája letöltések TXT, ingyenes Az aikido esszenciája letöltések könyvet, e-könyvet Az aikido esszenciája download MOBI, letöltések Az aikido esszenciája IPad, olvas Az aikido esszenciája MOBI, olvas Az aikido esszenciája DOC, ingyenes Az aikido esszenciája AWZ, Download e-könyvet Az aikido esszenciája iPad , ingyenes Az aikido esszenciája DJVU, Download Az aikido esszenciája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az aikido esszenciája DVD, olvas Az aikido esszenciája TXT, Book Az aikido esszenciája letöltések DJVU, Az aikido esszenciája letöltések könyvet ingyenes, Az aikido esszenciája letöltések könyvet pdf ingyenes, Az aikido esszenciája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az aikido esszenciája pdf ingyenes, Az aikido esszenciája letöltések könyvet epub ingyenes, Az aikido esszenciája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply