Az ajándék letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Spencer Johnson egyszerű, tanulságos történeteivel két évtizede inspirálja cselekvésre az emberek millióit. A tanmesék az emberek munkásságáról és életviteléről állapítanak meg új összefüggéseket, egyúttal azonban szívhez és lélekhez is szólnak.
Az ajándék című kötet egy serdülő életét követi figyelemmel egészen a felnőtté válásig. A történet arról szól, hogy egy serdülő miként próbálja megragadni a jelent, az élet rejtelmes és illékony ajándékát. Ahogy a könyvbéli Nagy Öreg mondja: Ez a legnagyobb ajándék, amit valaki valaha kaphat.
Amikor életviteléből kiábrándult fiatalemberként visszatér a Nagy Öreghez, hogy segítsen neki ismét megtalálni ezt az ajándékot, a Nagy Öreg válasza: A magad számára csak te tudod megtalálni a jelent. A fiatalember ennek hatására elkezdi keresni azt a titkot, amely tartalmazza boldogulásának és üzleti sikereinek a receptjét és rájön arra, mennyi lehetőséget ad számára a felismert pillanat.
A jelen lehetőségeinek felismerése biztosítja számunkra is, hogy hozzá hasonlóan mi is boldogok és sikeresek legyünk mind a munkánkban, mind személyes életünkben. Egyben ez a legnagyobb ajándék, amellyel megörvendeztethetjük magunkat.
Spencer Johnson a világ egyik legelismertebb és legkedveltebb szerzője. Egyszerű módszereivel több tízmillió embert segített ahhoz, hogy boldogabb és sikeresebb legyen mind munkájában, mind magánéletében.
Dr. Johnson a New York Times által kiadott számos bestseller és egyben a nemzetközi hírnevét megalapozó, több tízmillió példányban eladott Hová lett a sajtom? című sikerkönyv szerzője.
Dr. Johnson pszichológiából a B.D. egyetemi fokozatot a Dél-Kaliforniai Egyetemen, az M.D. fokozatot a Royal College of Surgeons Egyetemen szerezte meg. Orvosi tanulmányait a Mayo Klinikán és a Harvard Egyetemen fejezte be.
A Medtronic vállalatnál kommunikációs igazgatóként; az Institute for Interdisciplinary Studies vállalatnál kutató fizikusként dolgozott; a The Center for Study of the Person konzultánsa volt; jelenleg pedig a Harvard Business Schoolon a Leadership Fellow tisztséget tölti be.
Cikkeit olyan médiumok tették közzé, mint a CNN, Time, BBC, Business Week, New York Times, Readers Digest, Wall Street Journal, Fortune, USA Today. Időtálló Ajándék a Hová lett a sajtom? szerzőjétől
Spencer Johnson időtálló története, egyszerű igazsága emberek millióinak életét tette jobbá. Ez az inspiráló tanmese praktikus útmutató állandóan változó világunkban.
Olyan Ajándék, melyet az ember önmagának ad. Minél fiatalabb az ember, annál inkább örül neki. A baj az, hogy később elfeledkezik róla.
Az ajándék nem a múlt és nem a jövő.
Az ajándék a jelen ajándéka!
A jelen pedig most van!
Az ajándék a legjobb ajándék, amit kaphatsz, mert
boldogabbá és sikeresebbé tesz.
megadja azt az energiát és önbizalmat, ami ahhoz szükséges, hogy meg tudj küzdeni a kellemetlen dolgokkal.
egyszerű, gyors és működik.
A szerző munkáit negyven országban, több tízmillió példányban adták el.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ajándék ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ajándék ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  14 x 20.5 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  116
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  ISBN:
  9789639711105
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:


  TAGS:
  Online Az ajándék ebook, könyvet Az ajándék FB2, Download Az ajándék PDF , Download Az ajándék MOBI, Online Az ajándék könyvet, ingyenes letöltések Az ajándék IPhone, Online könyvet Az ajándék PDF, ingyenes Az ajándék DJVU, ingyenes letöltések Az ajándék TXT, letöltések Az ajándék RTF, Online Az ajándék FB2 , e-könyvet Az ajándék letöltések TXT, ingyenes Az ajándék letöltések könyvet, e-könyvet Az ajándék download MOBI, letöltések Az ajándék IPad, olvas Az ajándék MOBI, olvas Az ajándék DOC, ingyenes Az ajándék AWZ, Download e-könyvet Az ajándék iPad , ingyenes Az ajándék DJVU, Download Az ajándék e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ajándék DVD, olvas Az ajándék TXT, Book Az ajándék letöltések DJVU, Az ajándék letöltések könyvet ingyenes, Az ajándék letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ajándék pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ajándék pdf ingyenes, Az ajándék letöltések könyvet epub ingyenes, Az ajándék ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply