Az Akasha-krónika titka letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Azt mondják, hogy az „Élet könyvét" Keleten pálma-levelekre írva őrzik. Ebben a könyvben minden emberről információk lelhetők fel, akik valaha is éltek a földön.
De az „Élet Könyve" vagy az Akasha-krónika ugyanazt jelenti, azaz az emberiség egyetemes tudáskincsét, bölcsességét, ami saját sorsunk felismeréséhez vezet és minden ember a birtokában van; csak nem biztos, hogy ismeri az információk lehívásának a módszerét. Az Akasha-króni-kában megtalálható az összes lélek története annak megfogantatásától kezdve.
Ebből az őstudásból közvetít Edgár Cayce, az „alvó próféta" számunkra olyan hiteles információt, ami sorsunk jobbá tételéhez segít. De ebben a könyvben, krónikában nem csak bizonyos események kerültek feljegyzésre, az Akasha-krónika minden cselekedetet, szót, érzést és mindazon szándékokat tartalmazza, amely a lét ezen szintjén megtalálható volt. Ezek a feljegyzések azonban nem csupán lerakódott információk – óriási befolyással bírnak mindennapjaink életére, kapcsolatainkra és állásfoglalásainkra, valamint nézeteinkre.
Az Akasha-feljegyzésekről – az Élet könyvéről – a folklórban, a mítoszokban, az Ó- és Újszövetségben, az asszírok, föníciaiak, szemiták és zsidók történetében találunk említést. Mindezen népek hittek az ún. mennyei táblák létezésében, amelyek az emberiség történetét és szellemi jellegű információkat tartalmaznak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az Akasha-krónika titka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az Akasha-krónika titka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  144
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  172 gr
  ISBN:
  9789639654433
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2082202 / 1047720  TAGS:
  Online Az Akasha-krónika titka ebook, könyvet Az Akasha-krónika titka FB2, Download Az Akasha-krónika titka PDF , Download Az Akasha-krónika titka MOBI, Online Az Akasha-krónika titka könyvet, ingyenes letöltések Az Akasha-krónika titka IPhone, Online könyvet Az Akasha-krónika titka PDF, ingyenes Az Akasha-krónika titka DJVU, ingyenes letöltések Az Akasha-krónika titka TXT, letöltések Az Akasha-krónika titka RTF, Online Az Akasha-krónika titka FB2 , e-könyvet Az Akasha-krónika titka letöltések TXT, ingyenes Az Akasha-krónika titka letöltések könyvet, e-könyvet Az Akasha-krónika titka download MOBI, letöltések Az Akasha-krónika titka IPad, olvas Az Akasha-krónika titka MOBI, olvas Az Akasha-krónika titka DOC, ingyenes Az Akasha-krónika titka AWZ, Download e-könyvet Az Akasha-krónika titka iPad , ingyenes Az Akasha-krónika titka DJVU, Download Az Akasha-krónika titka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az Akasha-krónika titka DVD, olvas Az Akasha-krónika titka TXT, Book Az Akasha-krónika titka letöltések DJVU, Az Akasha-krónika titka letöltések könyvet ingyenes, Az Akasha-krónika titka letöltések könyvet pdf ingyenes, Az Akasha-krónika titka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az Akasha-krónika titka pdf ingyenes, Az Akasha-krónika titka letöltések könyvet epub ingyenes, Az Akasha-krónika titka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply