Az alfa-nő párra lel letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Egy sikeres nő folyton azt hallgathatja, hogy karrierje szárnyalásával egyidejűleg le is mondhat a házassággal, családdal kapcsolatos álmairól.
Ne higgy a vészjósló, negatív jóslatoknak! tanácsolja dr. Sonya Rhodes, neves párkapcsolati terapeuta. A statisztikák szerint napjaink alfa-nőjéből aki ambiciózus, magabiztos és szorgalmas aligha lesz vénlány. Éppen ellenkezőleg; a gender-szerepek újragondolásával a nők minden eddiginél jobb párkapcsolatokat alakíthatnak ki. Több mint harmincévnyi, klinikai pszichológusként szerzett tapasztalatával dr. Rhodes beavat a titkaiba, amelyekkel abban segíthet a nőknek, hogy megtalálják a szerelmet egy olyan férfi oldalán, aki méltányolja vezető erejüket, egyszersmind kiegészíti őket.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az alfa-nő párra lel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az alfa-nő párra lel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  224
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  200 gr
  ISBN:
  9789634150213
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2648419 / 1151758
  Fordító:


  TAGS:
  Online Az alfa-nő párra lel ebook, könyvet Az alfa-nő párra lel FB2, Download Az alfa-nő párra lel PDF , Download Az alfa-nő párra lel MOBI, Online Az alfa-nő párra lel könyvet, ingyenes letöltések Az alfa-nő párra lel IPhone, Online könyvet Az alfa-nő párra lel PDF, ingyenes Az alfa-nő párra lel DJVU, ingyenes letöltések Az alfa-nő párra lel TXT, letöltések Az alfa-nő párra lel RTF, Online Az alfa-nő párra lel FB2 , e-könyvet Az alfa-nő párra lel letöltések TXT, ingyenes Az alfa-nő párra lel letöltések könyvet, e-könyvet Az alfa-nő párra lel download MOBI, letöltések Az alfa-nő párra lel IPad, olvas Az alfa-nő párra lel MOBI, olvas Az alfa-nő párra lel DOC, ingyenes Az alfa-nő párra lel AWZ, Download e-könyvet Az alfa-nő párra lel iPad , ingyenes Az alfa-nő párra lel DJVU, Download Az alfa-nő párra lel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az alfa-nő párra lel DVD, olvas Az alfa-nő párra lel TXT, Book Az alfa-nő párra lel letöltések DJVU, Az alfa-nő párra lel letöltések könyvet ingyenes, Az alfa-nő párra lel letöltések könyvet pdf ingyenes, Az alfa-nő párra lel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az alfa-nő párra lel pdf ingyenes, Az alfa-nő párra lel letöltések könyvet epub ingyenes, Az alfa-nő párra lel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply