Az angyalok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Örömmel ajánlom e kötetet az olvasónak. Régi hiányt pótol. Az Angyalok világába nyerünk bepillantást, akiknek szerepét a zsidó vallás és kereszténység komolyan hitte, tudta, tapasztalta több ezer éven át. A XIX-XX. század “racionalizálódó” nyugati kereszténysége azonban egyre inkább háttérbe szorította, már-már ki is kapcsolta a mindennapi életéből, gondolatvilágából az angyalokat. A mesékbe száműzte őket.Dr. Nagymihályi Géza görög katolikus pap, diplomás művészettörténész szakavatott kézzel és élvezetesen, szép irodalmi előadásban vezet be bennünket a keleti kereszténység mély, költői világába. A zsoltárok verseit, az ó- és újtestamentum történéseit, valamint az egyházatyák himnuszait és tanításait megelevenítő keleti egyházi liturgia, és a képzőművészeti alkotások hiteles tartalmi és formai bemutatást kapnak a kötet lapjain. A művészettörténet számára is jelentős e könyv. A műalkotás értelmezéséhez elengedhetetlen ikonográfiai-ikonológiai vizsgálat
szakszerű példáját adja az angyalokra vonatkozóan. Vagyis bemutatja az ábrázolások irodalmi forrásait, azok szerepét, rendeltetését a keleti kereszténység liturgikus gyakorlatában. Megismerjük a szertartások költői szépségű, mély gondolatú szövegeit, és magát a szertartásokat is, amelyek átélését segíti a képzőművészeti ábrázolás.A kötet igazi szellemi világba emeli az embert, ahol az angyali karok, akik Isten dicsőségének boldog részesei, Őt imádják, Neki zengnek örök dicséretet. S az emberekkel közös kórust képezve, egységbe kapcsolják a földi és az égi liturgiát, amely Jézus személyében egységet alkot. Dr Prokopp MáriaA Könyv Magyarul!


Letöltések Az angyalok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az angyalok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  112
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  290 gr
  ISBN:
  9789639406988
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2002
  Árukód:
  2081768 / 1117780  TAGS:
  Online Az angyalok ebook, könyvet Az angyalok FB2, Download Az angyalok PDF , Download Az angyalok MOBI, Online Az angyalok könyvet, ingyenes letöltések Az angyalok IPhone, Online könyvet Az angyalok PDF, ingyenes Az angyalok DJVU, ingyenes letöltések Az angyalok TXT, letöltések Az angyalok RTF, Online Az angyalok FB2 , e-könyvet Az angyalok letöltések TXT, ingyenes Az angyalok letöltések könyvet, e-könyvet Az angyalok download MOBI, letöltések Az angyalok IPad, olvas Az angyalok MOBI, olvas Az angyalok DOC, ingyenes Az angyalok AWZ, Download e-könyvet Az angyalok iPad , ingyenes Az angyalok DJVU, Download Az angyalok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az angyalok DVD, olvas Az angyalok TXT, Book Az angyalok letöltések DJVU, Az angyalok letöltések könyvet ingyenes, Az angyalok letöltések könyvet pdf ingyenes, Az angyalok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az angyalok pdf ingyenes, Az angyalok letöltések könyvet epub ingyenes, Az angyalok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply