Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Az Aranyasszony útja folytatódik Peruban…A történet alapja valóságos. A magyar származású Móricz János a hatvanas években egy barlangrendszerre bukkant Dél-Amerikában. Az őslakosok szerint egy kataklizma túlélői itt rejtették el ősi civilizációjuk üzenetét a mai ember számára egy kristálykorongba kódolva. Ám ezt nem akárki nyithatja fel: csak akinek energiarezgése képes a dekódoló rendszert aktiválni. Ezt a kristálykorongot keresik a főhősök, Éva, Theo és Nantu, hogy megismerhesse az emberiség az életmentő üzenetet. Eközben az olvasó velük együtt ősi szimbólumokat fejthet meg; kiderül, hogy az egyiptomi, mezopotámiai és dél-amerikai kultúrák között feltűnő hasonlóság van; megtudja, hogy mit kerestek a magyar pálos szerzetesek Dél-Amerikában; hogy kik a mágusok és mi közük a magyaroknak hozzájuk. Ja, és hogy hová tűnt Isten női fele… Kinek science fiction, kinek valóság: a lényeg, a könyv egyszerre tárja az olvasó elé átélhető módon a legmodernebb kvantumfizikai ismereteket és az ősi, misztikus bölcsességeket. Csakhogy napjainkban ez a kettő sokkal közelebb került egymáshoz, mint hinnénk, ami már önmagában is meghökkentő és mélyen elgondolkodtató lesz."A Könyv Magyarul!


Letöltések Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789631254136
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2687393 / 8124831
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része ebook, könyvet Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része FB2, Download Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része PDF , Download Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része MOBI, Online Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része könyvet, ingyenes letöltések Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része IPhone, Online könyvet Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része PDF, ingyenes Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része DJVU, ingyenes letöltések Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része TXT, letöltések Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része RTF, Online Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része FB2 , e-könyvet Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része letöltések TXT, ingyenes Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része letöltések könyvet, e-könyvet Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része download MOBI, letöltések Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része IPad, olvas Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része MOBI, olvas Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része DOC, ingyenes Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része AWZ, Download e-könyvet Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része iPad , ingyenes Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része DJVU, Download Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része DVD, olvas Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része TXT, Book Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része letöltések DJVU, Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része letöltések könyvet ingyenes, Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része letöltések könyvet pdf ingyenes, Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része pdf ingyenes, Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része letöltések könyvet epub ingyenes, Az aranykapu – Az Aranyasszony trilógia II. része ePub könyvet letöltések ingyenes.