Az e-közigazgatás elmélete ÚJ letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A kormányzati modernizációt az új igazgatási technológia rutinszerű használatában látom: az informatika széles körű alkalmazásában, az elektronikus kormányzás elterjesztésében, tudatos használatában. A közigazgatás-tudományi szakma nagyjából egyetért ezzel, azonban az elektronikus eszközök alkalmazása sokszor az elméleti alapok ismerete nélkül történik. A BCE Közigazgatástudományi Karán, a volt Államigazgatási Főiskola Közigazgatás-szervezési Tanszékén a majd egy évtized alatt felhalmozott, és ebben a könyvben bemutatott, rendszerezett információmennyiség láttán joggal érezhetjük, hogy egy új tudományos módszertani szakterület elméleti megalapozásának lehetünk szemtanúi.
Prof. Dr. Lőrincz Lajos, az MTA rendes tagja

A közigazgatás történetében mindig voltak nagy állomások, paradigmaváltások, amelyek után a közigazgatás fogalma új értelmet nyert. Vagy a feladatok, a funkciók, vagy az apparátus, de leginkább a technológia, a módszerek változtak, modernizálódtak, fejlődtek. Napjainkban valamennyi tényező intenzív, erőltetett változtatása zajlik egy új környezetben: az információs társadalomban. Az elektronikus közigazgatás újraértelmezi a közigazgatás helyzetét, feladatát és eszközrendszerét. Ez a kiváló könyv Magyarországon elsőként vállalkozik arra, hogy a téma hazai diskurzusában feltérképezze és rendszerezze a vonatkozó ismereteket.
Prof. Dr. Máthé Gábor professor emeritus, Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közgazdaságtudományi Kar

Az információs társadalom felgyorsult világában a szolgáltató elektronikus közigazgatás kiépítése és fejlesztése mára már megkerülhetetlen kérdéssé vált. A könyv nemcsak szakkönyv, hanem fontos és érdekes információt nyújt minden érdeklődő számára. Sokoldalú megközelítéssel igyekszik bemutatni a nemzetközi, az uniós és a hazai helyzetet, annak eredményeivel és kihívásaival együtt. Rendszerező igényével egy új, kialakulóban lévő tudományterület tudományos alapkövének tekinthető.
Prof. Dr. Kovács Árpád egyetemi tanár Szegedi Tudományegyetem, az Állami Számvevőszék korábbi elnöke, a Költségvetési Tanács elnöke
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az e-közigazgatás elmélete ÚJ ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az e-közigazgatás elmélete ÚJ ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  518
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  754 gr
  ISBN:
  9789630594981
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2493223 / 1112618
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Az e-közigazgatás elmélete ÚJ ebook, könyvet Az e-közigazgatás elmélete ÚJ FB2, Download Az e-közigazgatás elmélete ÚJ PDF , Download Az e-közigazgatás elmélete ÚJ MOBI, Online Az e-közigazgatás elmélete ÚJ könyvet, ingyenes letöltések Az e-közigazgatás elmélete ÚJ IPhone, Online könyvet Az e-közigazgatás elmélete ÚJ PDF, ingyenes Az e-közigazgatás elmélete ÚJ DJVU, ingyenes letöltések Az e-közigazgatás elmélete ÚJ TXT, letöltések Az e-közigazgatás elmélete ÚJ RTF, Online Az e-közigazgatás elmélete ÚJ FB2 , e-könyvet Az e-közigazgatás elmélete ÚJ letöltések TXT, ingyenes Az e-közigazgatás elmélete ÚJ letöltések könyvet, e-könyvet Az e-közigazgatás elmélete ÚJ download MOBI, letöltések Az e-közigazgatás elmélete ÚJ IPad, olvas Az e-közigazgatás elmélete ÚJ MOBI, olvas Az e-közigazgatás elmélete ÚJ DOC, ingyenes Az e-közigazgatás elmélete ÚJ AWZ, Download e-könyvet Az e-közigazgatás elmélete ÚJ iPad , ingyenes Az e-közigazgatás elmélete ÚJ DJVU, Download Az e-közigazgatás elmélete ÚJ e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az e-közigazgatás elmélete ÚJ DVD, olvas Az e-közigazgatás elmélete ÚJ TXT, Book Az e-közigazgatás elmélete ÚJ letöltések DJVU, Az e-közigazgatás elmélete ÚJ letöltések könyvet ingyenes, Az e-közigazgatás elmélete ÚJ letöltések könyvet pdf ingyenes, Az e-közigazgatás elmélete ÚJ pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az e-közigazgatás elmélete ÚJ pdf ingyenes, Az e-közigazgatás elmélete ÚJ letöltések könyvet epub ingyenes, Az e-közigazgatás elmélete ÚJ ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply