Az ebola poklában jártam letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Dr. Steier József a Guineai Köztársaság tiszteletbeli konzulja, gyermekkorának legmeghatározóbb részét Afrikában töltötte. Miután Guineában nem csak a helyiek által beszélt francia nyelvjárást, hanem az őslakosok nyelvét is tanulta, megnyílt előtte az idegenek számára zárt valódi Afrika". Ide kötik őt, ma is élő baráti kapcsolatai és az ország, a kontinens szeretete.
Az Afrikai Magyar Egyesület (AHU) alapító tagja, mellyel kilenc alkalommal indítottak önkéntes orvosi missziót (Guinea, Kongói Demokratikus Köztársaság, Madagaszkár, Mali és Uganda) olyan, a világtól elzárt településekre, ahol nincs orvosi ellátás.
A szerző 2014 nyarán azt az útvonalat járta be, amelyen az Ebolát feltételezhetően behurcolták Guinea fővárosába. Akkor, mikor már közelítette az ezret az Ebolában elhunytak száma, nekivágott Malinak, majd alig négy nappal később egy terepjáróval száguldott Bamako-ból a guineai főváros felé. Úton volt az egyik járványügyi epicentrumba, az Ebola poklába, hogy aztán további 800 km autózás után Conakry-ban, a guineai fővárosban essen ki az autóból. Koszosan, éhesen és összeszakadva, de túlélve (legalábbis azt erősen remélve) ezt a nem hétköznapi missziót, amelynek része volt.
A szerző, hazaérkezése után 21 napra önkéntes karanténba vonult, annál is inkább, mivel belázasodott és jelentkeztek rajta egyéb tünetek is. Ekkor kezdett neki e könyv megírásának.
Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik nemcsak a bulvár szintjén szeretnék megismerni a nyugat-afrikai Ebola-járvány gyökereit, valós természetét, azoknak, akik tudnak és akarnak is tenni azért, hogy e gyilkos kórt ugyanúgy leküzdjük, ahogy ezt tettük a spanyolnáthával, a himlővel, vagy alig pár éve a madárinfluenzával."A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ebola poklában jártam ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ebola poklában jártam ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  14 x 21 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  216
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  ISBN:
  9786155068201
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:


  TAGS:
  Online Az ebola poklában jártam ebook, könyvet Az ebola poklában jártam FB2, Download Az ebola poklában jártam PDF , Download Az ebola poklában jártam MOBI, Online Az ebola poklában jártam könyvet, ingyenes letöltések Az ebola poklában jártam IPhone, Online könyvet Az ebola poklában jártam PDF, ingyenes Az ebola poklában jártam DJVU, ingyenes letöltések Az ebola poklában jártam TXT, letöltések Az ebola poklában jártam RTF, Online Az ebola poklában jártam FB2 , e-könyvet Az ebola poklában jártam letöltések TXT, ingyenes Az ebola poklában jártam letöltések könyvet, e-könyvet Az ebola poklában jártam download MOBI, letöltések Az ebola poklában jártam IPad, olvas Az ebola poklában jártam MOBI, olvas Az ebola poklában jártam DOC, ingyenes Az ebola poklában jártam AWZ, Download e-könyvet Az ebola poklában jártam iPad , ingyenes Az ebola poklában jártam DJVU, Download Az ebola poklában jártam e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ebola poklában jártam DVD, olvas Az ebola poklában jártam TXT, Book Az ebola poklában jártam letöltések DJVU, Az ebola poklában jártam letöltések könyvet ingyenes, Az ebola poklában jártam letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ebola poklában jártam pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ebola poklában jártam pdf ingyenes, Az ebola poklában jártam letöltések könyvet epub ingyenes, Az ebola poklában jártam ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply