Az egyke letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ha igaz az "előrejelzés", mely szerint két emberöltő alatt általánossá válhat az egyke (?), akkor tudnunk kell: milyennek, kinek, minek érzi magát – az egyke -, és miként viselkedik majd az egykék halmazával felálló "egyke-emberiség". Sok minden átgondolásra (sőt átérzésre!) vár. Mire lesznek képesek, alkalmasak érzelmileg, emberileg az "egyke-emberek" – mely egyke-emberi minőség máris meghatározni látszik korunk gazdasági, kulturális, etikai viszonyrendszereit. Miközben Kínában az egyke egyedül üdvözítő voltára nevelik a kamaszlányokat-fiukat (az egyke "vállalást" ott az állam támogatja, a több gyerek vállalását szankcionálja!) – addig nálunk a több gyerek vállalás szépségét és fontosságát kínáljuk (perspektívaként!) serdülőinknek. Kérdés: emberileg, erkölcsileg, logikailag miként egyeztethető össze e két ellentétes társadalmi-erkölcsi-érzelmi "elvárás" a Földön? A kérdésre adott válaszokkal máris a bolygónkon élő ember legfontosabb jogainak, érzelmeinek, erkölcsének, döntéseinek problematikájához érkezünk.
Az egyke-jelenségbe (vagy ellentétébe, a "túlnépesedésbe") mindenki beleütközik, aki eligazodni akar e korban, amelyben élünk.
Szávai Ilonának a FORDULÓPONT főszerkesztőjeként, kiadói programok irányítójaként, szerzőként évtizedek óta "alaptevékenysége": jelenségekkel szembesülni – és viszonyulni. Őszinteségre és kiterjedt tájékozódásra törekszik, amikor "érintettként" elhatározza, hogy könyvet szentel az egykének. Kitartóan, következetesen és beleérzéssel faggatja a tényeket, családja tagjait is beleértve. Gyerekhalállal végződött szülése után világra jött (második) gyereke "statisztikailag egyke". Szerzőnk érzelmi érintettsége mellett intellektuális elkötelezettsége is szembeötlő: mindenre kiterjedő "olvasókönyve" követi az egykét a magyar hagyományban; a valóságban és az azt "feldolgozó" szociológiában, irodalomban; a nagyvilágban; olykor egymásnak ellentmondó felfogásokat ismertet és ütköztet… És könyvében teret kap maga a gyerek, aki izgalmas "közvélemény-kutatás" szereplőjeként beszédesen vall a jövőről. Minden áltudományos fontoskodást mellőző, nagyon emberi hangú, fontos könyv AZ EGYKE.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az egyke ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az egyke ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  151
  Borító:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  Súly:
  236 gr
  ISBN:
  9786155500336
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2700606 / 1166877
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Az egyke ebook, könyvet Az egyke FB2, Download Az egyke PDF , Download Az egyke MOBI, Online Az egyke könyvet, ingyenes letöltések Az egyke IPhone, Online könyvet Az egyke PDF, ingyenes Az egyke DJVU, ingyenes letöltések Az egyke TXT, letöltések Az egyke RTF, Online Az egyke FB2 , e-könyvet Az egyke letöltések TXT, ingyenes Az egyke letöltések könyvet, e-könyvet Az egyke download MOBI, letöltések Az egyke IPad, olvas Az egyke MOBI, olvas Az egyke DOC, ingyenes Az egyke AWZ, Download e-könyvet Az egyke iPad , ingyenes Az egyke DJVU, Download Az egyke e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az egyke DVD, olvas Az egyke TXT, Book Az egyke letöltések DJVU, Az egyke letöltések könyvet ingyenes, Az egyke letöltések könyvet pdf ingyenes, Az egyke pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az egyke pdf ingyenes, Az egyke letöltések könyvet epub ingyenes, Az egyke ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply