Az éhes lélek gyógyítása letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A fogyókúrába bújtatott hízókúra mára egy hatalmasra nőtt iparág lett, amely azért tud fennmaradni, mert sikeresen használja ki az elhízottak illetve evési problémákkal küzdők bizonyos lelki sajátosságait. Ezek az emberek azt kívánják: írja elő egy szaktekintély (vagy magát annak valló személy), hogy miből mennyit egyenek meg, és azt is jósolja meg, hogy ettől mikor és milyen mértékű súlyvesztés várható.

A tartós fogyás vagy gyógyulás azonban nem nélkülözheti saját testi-lelki igényeink tudatosítását és elfogadását. Aki elvárja, hogy pontosan előírják neki, mit tegyen, az éppen az ellenkező irányba tart, mint amerre a célként kitűzött változás várja. Így a kudarc garantált, ami erősíti a tehetetlenségérzést és azt a tendenciát, hogy az egyén mástól várja a segítséget. Az előre legyártott, dobozokba csomagolt menüsorok azt sugallják, hogy minden ember egyforma, ugyanazok a problémái, szükségletei. Persze mindig akad százból egy, akinek valóban az adott módszer a tökéletes a fogyáshoz – ilyen az igazi sikertörténet, amelynek sztorijával eladható a többi százezernek ugyanaz a bogyó, étrend, edzésprogram.

Ez a könyv Neked szól, aki már hosszú ideje vívod harcodat a túlsúlyoddal vagy az evészavaroddal. Abban szeretnék segíteni, hogy az eddigi meddő próbálkozások után olyan útra léphess, amely valódi eredményekhez vezet. Nem kell erősebben küzdened vagy jobban akarnod. Nem kell más emberré válnod. Mindössze máshogy tekintened a problémára, mint eddig.

Nem mondom meg, mit tegyél, ehelyett arra biztatlak, hogy a könyvben felsorolt szempontok és példák segítségével próbálj rájönni, hogy a Te életedben vajon milyen célt szolgálhat a túlsúly, az anorexia vagy a bulimia. Ez az első lépés a tartós fogyás vagy a gyógyulás felé vezető úton.

"A kötet a színvonalas tudományosság és a meggyőző ismeretátadási képesség szép példája. A szerző alaposan körbejárja a problémakört, minden fontos területet sorra vesz, jó ajánlásokat fogalmaz meg, így a könyv hasznos önsegítő olvasmány amelynek egyébként kifejezetten élvezetes a stílusa, nehéz letenni. Tisztafejű, okos terapeuta mélyreható tapasztalatai mutatkoznak meg a fejezetekben. Kitűnő, hiánypótló mű, amely remélhetőleg nagy siker lesz nem csupán az elhízottak és evészavarokban szenvedők, hanem a családtagok, érdeklődő laikusok, tanárok és segítő szakemberek körében is." Prof. Dr. Túry Ferenc
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az éhes lélek gyógyítása ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az éhes lélek gyógyítása ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  256
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  340 gr
  ISBN:
  9786155281334
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2649138 / 1152044  TAGS:
  Online Az éhes lélek gyógyítása ebook, könyvet Az éhes lélek gyógyítása FB2, Download Az éhes lélek gyógyítása PDF , Download Az éhes lélek gyógyítása MOBI, Online Az éhes lélek gyógyítása könyvet, ingyenes letöltések Az éhes lélek gyógyítása IPhone, Online könyvet Az éhes lélek gyógyítása PDF, ingyenes Az éhes lélek gyógyítása DJVU, ingyenes letöltések Az éhes lélek gyógyítása TXT, letöltések Az éhes lélek gyógyítása RTF, Online Az éhes lélek gyógyítása FB2 , e-könyvet Az éhes lélek gyógyítása letöltések TXT, ingyenes Az éhes lélek gyógyítása letöltések könyvet, e-könyvet Az éhes lélek gyógyítása download MOBI, letöltések Az éhes lélek gyógyítása IPad, olvas Az éhes lélek gyógyítása MOBI, olvas Az éhes lélek gyógyítása DOC, ingyenes Az éhes lélek gyógyítása AWZ, Download e-könyvet Az éhes lélek gyógyítása iPad , ingyenes Az éhes lélek gyógyítása DJVU, Download Az éhes lélek gyógyítása e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az éhes lélek gyógyítása DVD, olvas Az éhes lélek gyógyítása TXT, Book Az éhes lélek gyógyítása letöltések DJVU, Az éhes lélek gyógyítása letöltések könyvet ingyenes, Az éhes lélek gyógyítása letöltések könyvet pdf ingyenes, Az éhes lélek gyógyítása pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az éhes lélek gyógyítása pdf ingyenes, Az éhes lélek gyógyítása letöltések könyvet epub ingyenes, Az éhes lélek gyógyítása ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply