Az éjszaka örvényében letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"1998 óta írom le az álmaimat, melyek sokat segítettek életem során. Ebben a könyvben egy új műfajjal kísérleteztem, álmokból írtam novellákat, szösszeneteket, verseket. Sok embernek vannak álmai, csak nem értik az üzenetüket, vagy még nem figyeltek fel rájuk. Úgy érzem, hogy az álmokból írt történetek, és a hozzáfűzött álomfejtések, gondolatok másoknak is segíthetnek megérteni az álmaikat.Az álmok üzenetei mostani világunkban nemcsak nekem fontosak. Talán az én álmaimat olvasva mások is felfigyelnek rájuk, s ha időben megértik az üzenetüket, akkor sokban segíthetnek életük során.Az álmaim az írás gyakorlásánál is segítettek, s még van mit tanulni. – Lena Belicosa – ,, Az álmok különös dolgok. Hol velünk élnek, hol előbbre mennek az időben, hol visszanyúlnak a múltunkba.Éjszaka felébredve lejegyezni a még frissen bennünk élő álmot, igen nagy elhatározásra vall, megtalálni az álmok között azt a szálat, amire felfűzve megszületnek a hol valóságos, hol kicsit szürrealista novellák, az pedig tehetségre. Megtalálni a novellákban a nekünk szóló üzenetet – feladat. Hiszen nem csak a saját álmunk üzen nekünk, hanem másoké is. Lehet, mást üzennek az olvasónak, mint az álmodónak, de üzennek.Az álmok különös termékenyítő hatással vannak a művészetekre. Létrejöttüknek gyakorlati megfigyeléséből keletkezett az impresszionizmus. Ahogyan a csukott szemhéjunk belső falán észlelhető foltok hirtelen képpé állnak össze, úgy állnak össze az impressziók egységes képpé a festővásznon. A félálomban észlelt hangok, a félálomban feltett kérdésekre érkező válaszfoszlányok pedig az impresszionista irodalom alkotásait ihlették. Maga az álom pedig a szürrealizmus képi megoldásaiban jelenik meg, ahol egyszerre van jelen a múlt jelen és jövő. Ezek a művészeti formák idővel kimentek a divatból, vagy gondolhatjuk inkább, hogy átalakultak, ahogyan az álmok az ember tudatos világával együtt változnak. Hogy az álmokból manapság milyen különleges novellák születhetnek, azt tapasztalhattuk meg ebben a remek novella és vers-füzérben." – Cathy St.bleu – ,,Pusztán fantáziával lehet írni szép meséket; fantázia nélkül lehet írni remek korrajzokat; de a regényírásnál egyesülni kell mind a kettőnek. A regényírónak érezni is kell, tudni is kell, ébren is kell látni, álmodni is kell tudni." – Jókai Mór – "A Könyv Magyarul!


Letöltések Az éjszaka örvényében ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az éjszaka örvényében ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2432788 / 8100143
  Formátum:
  PDF
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Az éjszaka örvényében ebook, könyvet Az éjszaka örvényében FB2, Download Az éjszaka örvényében PDF , Download Az éjszaka örvényében MOBI, Online Az éjszaka örvényében könyvet, ingyenes letöltések Az éjszaka örvényében IPhone, Online könyvet Az éjszaka örvényében PDF, ingyenes Az éjszaka örvényében DJVU, ingyenes letöltések Az éjszaka örvényében TXT, letöltések Az éjszaka örvényében RTF, Online Az éjszaka örvényében FB2 , e-könyvet Az éjszaka örvényében letöltések TXT, ingyenes Az éjszaka örvényében letöltések könyvet, e-könyvet Az éjszaka örvényében download MOBI, letöltések Az éjszaka örvényében IPad, olvas Az éjszaka örvényében MOBI, olvas Az éjszaka örvényében DOC, ingyenes Az éjszaka örvényében AWZ, Download e-könyvet Az éjszaka örvényében iPad , ingyenes Az éjszaka örvényében DJVU, Download Az éjszaka örvényében e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az éjszaka örvényében DVD, olvas Az éjszaka örvényében TXT, Book Az éjszaka örvényében letöltések DJVU, Az éjszaka örvényében letöltések könyvet ingyenes, Az éjszaka örvényében letöltések könyvet pdf ingyenes, Az éjszaka örvényében pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az éjszaka örvényében pdf ingyenes, Az éjszaka örvényében letöltések könyvet epub ingyenes, Az éjszaka örvényében ePub könyvet letöltések ingyenes.