Az éjszakai égbolt atlasza letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez a vadonatúj atlasz a világon bárhol, az év bármely szakában a segítségünkre lehet. A használata rendkívül egyszerű, az öt különböző térképtípus és az ötven objektumlista még a tapasztalt megfigyelőknek is bőséges anyaggal szolgálhat. A tizenkét, évszak szerinti térkép segít eligazodni, hogy egy adott éjszakán mely csillagképek láthatók az égen. A nyolc csillagtérkép együtt lefedi a teljes égboltot. A csillagokat 5,5 magnitúdóig jelöltük, és feltüntettük a fényesebb mélyég-objektumokat is. A térképeket fehér háttérrel adjuk közre, hogy ki-ki feljegyezhesse saját megjegyzéseit és megfigyeléseit. Minden térképpel szemben megtalálható annak fotorealisztikus verziója. Ezek a képek a valódi égbolthoz nagyon hasonlóak, így jóval könnyebb beazonosítani a csillagképeket és alakzatokat.
A csillagképtérképek a legrészletesebbek, ezeken számos binokulárral és kis távcsővel megfigyelhető mélyég-objektumot is feltüntettünk. A szerző minden csillagkép esetében kiválasztotta az érdekes látnivalókat, és részletes leírást adott róluk. Tanácsot ad továbbá arra vonatkozóan, hogy hogyan találunk rájuk, és hogy ha szükséges, milyen segédeszközt célszerű használnunk megfigyelésükhöz. Az egyes tételekhez illusztrációt is mellékeltünk: amatőr fényképeket, rajzokat vagy óriástávcsövekkel készített látványos felvételeket. A könyvben részletes holdtérkép is segít az eligazodásban. A Hold korongját negyedekre osztottuk, és mindegyik negyedben kiemeljük, hogy mire érdemes odafigyelni. A legérdekesebb alakzatokról képeket is közlünk. A szerző részletes útmutatót ad a bolygók, a Nap, a meteorok, a fogyatkozások, az üstökösök és a mélyég-objektumok megfigyeléséhez és megörökítéséhez. Ezenkívül a Marsról, a Jupiter sávjairól és zónáiról, továbbá néhány változócsillag környezetéről és összehasonlító csillagairól is közreadunk térképeket.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az éjszakai égbolt atlasza ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az éjszakai égbolt atlasza ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  128
  ISBN:
  9789633703304
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2237832 / 1122689
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Az éjszakai égbolt atlasza ebook, könyvet Az éjszakai égbolt atlasza FB2, Download Az éjszakai égbolt atlasza PDF , Download Az éjszakai égbolt atlasza MOBI, Online Az éjszakai égbolt atlasza könyvet, ingyenes letöltések Az éjszakai égbolt atlasza IPhone, Online könyvet Az éjszakai égbolt atlasza PDF, ingyenes Az éjszakai égbolt atlasza DJVU, ingyenes letöltések Az éjszakai égbolt atlasza TXT, letöltések Az éjszakai égbolt atlasza RTF, Online Az éjszakai égbolt atlasza FB2 , e-könyvet Az éjszakai égbolt atlasza letöltések TXT, ingyenes Az éjszakai égbolt atlasza letöltések könyvet, e-könyvet Az éjszakai égbolt atlasza download MOBI, letöltések Az éjszakai égbolt atlasza IPad, olvas Az éjszakai égbolt atlasza MOBI, olvas Az éjszakai égbolt atlasza DOC, ingyenes Az éjszakai égbolt atlasza AWZ, Download e-könyvet Az éjszakai égbolt atlasza iPad , ingyenes Az éjszakai égbolt atlasza DJVU, Download Az éjszakai égbolt atlasza e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az éjszakai égbolt atlasza DVD, olvas Az éjszakai égbolt atlasza TXT, Book Az éjszakai égbolt atlasza letöltések DJVU, Az éjszakai égbolt atlasza letöltések könyvet ingyenes, Az éjszakai égbolt atlasza letöltések könyvet pdf ingyenes, Az éjszakai égbolt atlasza pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az éjszakai égbolt atlasza pdf ingyenes, Az éjszakai égbolt atlasza letöltések könyvet epub ingyenes, Az éjszakai égbolt atlasza ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply