Az élet kódja – Titokzatos kvantumok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A tudomány máig legnagyobb megválaszolatlan kérdése, hogy az élettelen atomok és molekulák hogyan alakulnak át szerető, gyűlölködő, vágyakozó, rettegő, gondolkodó élő anyaggá. Amire bolygónk legegyszerűbb mikrobája is képes, azt mi, emberek még mindig nem tudtuk megvalósítani: nem tudunk tisztán élettelen anyagok felhasználásával életet teremteni. Talán elkerülte a figyelmünket, hogy mi teszi elevenné az élőket? Jim Al-Khalili és Joe McFadden az életnek nevezett rejtélyes kirakós játék hiányzó darabkái után kutat egy fiatal tudományág, a kvantumbiológia eredményeire támaszkodva. Vajon a költöző madarak honnan tudják, merre repüljenek? Hogyan érzékeljük a rózsa illatát? A génjeink miként tudnak magukról pontos másolatot készíteni? A szerzőpáros szemléletes példákon keresztül bizonyítja: a kvantummechanika amellett, hogy a lehető leghétköznapibb jelenség, a hiányzó darabkát jelenti a kirakósban. A lebilincselő könyv hatását tudományos körök Richard Dawkins Az önző gén című művéhez mérik. Hullám-részecske kettősség, koherencia, kvantumösszefonódás, alagúthatás – hangozzanak bár elsőre idegenül, ezek nem csupán a laboratóriumokban dolgozó tudósok számára fontos kvantummechanikai fogalmak. Ráadásul éppen annyira valóságosak és hétköznapiak, mint nagymamánk almás sütije. Igazság szerint nagymamánk almás sütijét is e jelenségeknek köszönhetjük. Jim Al-Khalili, akadémikus, író és műsorvezető. Elméleti fizikusként dolgozik a Surrey-i Egyetemen, ahol a tanítás mellett kvantummechanikai témájú kutatásokat végez. Több sikerkönyv szerzője, nevéhez számos televíziós és rádiós ismeretterjesztő-sorozat fűződik. Johnjoe McFadden a Surrey-i Egyetem molekulárisgenetika-professzora, emellett a molekuláris biológia és a tuberkulózis területén megjelent tankönyvek szerkesztője. Több mint egy évtizede specializálódott a tuberkulózis és az agyhártyagyulladás vizsgálatára – utóbbi kapcsán az ő nevéhez fűződik az első sikeres molekuláris teszt kifejlesztése. A The Guardianben jelennek meg cikkei olyan témákban, mint a genetikailag módosított növények, pszichedelikus drogok és a kvantummechanika.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az élet kódja – Titokzatos kvantumok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az élet kódja – Titokzatos kvantumok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789634331292
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2692045 / 8126576
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Az élet kódja – Titokzatos kvantumok ebook, könyvet Az élet kódja – Titokzatos kvantumok FB2, Download Az élet kódja – Titokzatos kvantumok PDF , Download Az élet kódja – Titokzatos kvantumok MOBI, Online Az élet kódja – Titokzatos kvantumok könyvet, ingyenes letöltések Az élet kódja – Titokzatos kvantumok IPhone, Online könyvet Az élet kódja – Titokzatos kvantumok PDF, ingyenes Az élet kódja – Titokzatos kvantumok DJVU, ingyenes letöltések Az élet kódja – Titokzatos kvantumok TXT, letöltések Az élet kódja – Titokzatos kvantumok RTF, Online Az élet kódja – Titokzatos kvantumok FB2 , e-könyvet Az élet kódja – Titokzatos kvantumok letöltések TXT, ingyenes Az élet kódja – Titokzatos kvantumok letöltések könyvet, e-könyvet Az élet kódja – Titokzatos kvantumok download MOBI, letöltések Az élet kódja – Titokzatos kvantumok IPad, olvas Az élet kódja – Titokzatos kvantumok MOBI, olvas Az élet kódja – Titokzatos kvantumok DOC, ingyenes Az élet kódja – Titokzatos kvantumok AWZ, Download e-könyvet Az élet kódja – Titokzatos kvantumok iPad , ingyenes Az élet kódja – Titokzatos kvantumok DJVU, Download Az élet kódja – Titokzatos kvantumok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az élet kódja – Titokzatos kvantumok DVD, olvas Az élet kódja – Titokzatos kvantumok TXT, Book Az élet kódja – Titokzatos kvantumok letöltések DJVU, Az élet kódja – Titokzatos kvantumok letöltések könyvet ingyenes, Az élet kódja – Titokzatos kvantumok letöltések könyvet pdf ingyenes, Az élet kódja – Titokzatos kvantumok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az élet kódja – Titokzatos kvantumok pdf ingyenes, Az élet kódja – Titokzatos kvantumok letöltések könyvet epub ingyenes, Az élet kódja – Titokzatos kvantumok ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply