Az élet négy célja letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Hogyan találjunk értelmet és utat egy változó világban? Minden ember örök kérdése, hogy miért is születtünk erre a világra. Vannak, akik szerint az egyetlen célunk az, hogy megtanuljunk szeretni, vagy hogy eljussunk a spirituális ébredésre. Mások azt mondják, hogy elsődleges biológiai célunk a családalapítás: az, hogy megtaláljuk életünk párját, és gyerekeket neveljünk. De ahogy az évet is négy évszakra osztjuk, és az iránytűn is négy égtáj található, négy alapvető cél szerint könnyen rendet teremthetünk az életünkben: * Az első életcél központi gondolata, hogy a föld nem más, mint egy iskola, ahol a mindennapi élet különböző területei jelentik a tantárgyakat. A kapcsolatok, a munka, a pénzügyek és az egészség alapvető területein szerzett élettapasztalatok értékét az mutatja meg, hogy mennyit tanulunk általuk. * A második életcél, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb karriert és hivatást, valamint hogy logikánk és intuíciónk segítségével megtanuljunk bölcs döntéseket hozni. * A harmadik életcél arról szól, hogy megismerjük az életfeladatunkat, személyes utunkat. A szerző rendszerét segítségül hívva számba vesszük erősségeinket, illetve a kihívásokat, amelyekkel szembe kell néznünk utunk során. * A negyedik életcél mintegy összefogja, kézzelfoghatóvá és könnyen kezelhetővé teszi az első hármat, hogy képesek legyünk tudatosan alkalmazni azokat a jelenben. A Négy életcél segítségével valamennyien óriási lépést tehetünk az önismeret, az intuíció és a valódi bölcsesség terén, a könyvben olvasható életigazságok gyümölcseit pedig egész hátralévő életünkben élvezhetjük majd. Keljünk útra együtt, fedezzük fel négy alapvető életcélunkat, hogy ráleljünk életünk értelmére, és útmutatást kapjunk váltózó világunkban!!A Könyv Magyarul!


Letöltések Az élet négy célja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az élet négy célja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  hibátlan, olvasatlan példány
  Kiadó:
  Édesvíz Kiadó
  Oldalak száma:
  192
  Kötés:
  kemény kötés
  Súly:
  270 gr
  ISBN:
  0359000961027
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  SL#2104683621  TAGS:
  Online Az élet négy célja ebook, könyvet Az élet négy célja FB2, Download Az élet négy célja PDF , Download Az élet négy célja MOBI, Online Az élet négy célja könyvet, ingyenes letöltések Az élet négy célja IPhone, Online könyvet Az élet négy célja PDF, ingyenes Az élet négy célja DJVU, ingyenes letöltések Az élet négy célja TXT, letöltések Az élet négy célja RTF, Online Az élet négy célja FB2 , e-könyvet Az élet négy célja letöltések TXT, ingyenes Az élet négy célja letöltések könyvet, e-könyvet Az élet négy célja download MOBI, letöltések Az élet négy célja IPad, olvas Az élet négy célja MOBI, olvas Az élet négy célja DOC, ingyenes Az élet négy célja AWZ, Download e-könyvet Az élet négy célja iPad , ingyenes Az élet négy célja DJVU, Download Az élet négy célja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az élet négy célja DVD, olvas Az élet négy célja TXT, Book Az élet négy célja letöltések DJVU, Az élet négy célja letöltések könyvet ingyenes, Az élet négy célja letöltések könyvet pdf ingyenes, Az élet négy célja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az élet négy célja pdf ingyenes, Az élet négy célja letöltések könyvet epub ingyenes, Az élet négy célja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply