Az elhallgatás letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az idén 80 éves Fenákel Judit élete Hitler diadala idején kezdődött, magában foglalta a második világháborút, a munkatáborba deportálást, munkaszolgálatos édesapja meggyilkolását, rokonai elvesztését. Aztán átélte egy másik diktatúra felépülését, ami egy újabb hatalom természetével ismertette meg. Közben megírt huszonhat könyvet, regényeket, novellákat, hangjátékokat, nem támogatták, legfeljebb megtűrték, így maradt gyalogíró mindvégig. Ahogy magáról írja akkor botrányos K-vonal című novellájában, amiért Szegedről szerencséjére Pestig kellett futnia.
A csalódásukban benne van a rangom, a helyem a világban, ott leghátul a slapajok között, a szaladjide, viddarrább osztályban. Hogy akárki, akármelyik vastag nyakú a kettős tokája fölött, kilencven kilója toronymagasából megfenyegessen az ujjával, no-no, elvtársnő, jólesz vigyázni, majd elkapjuk a frakkját!

Így élte, éli ma is íróiéletét, diktatúrából diktatúrába bukdácsolva parancsuralmi nagyurak és konjunktúra szolgáik sokaságában azzal a meggyőződéssel, hogy így is lehet élni. Nem nagyon kényelmes, de kibírható.

Az elhallgatás legjobb regényeinek egyike, egy fiatal nő útjáról szól a reménytől az elhallgatásig.

Ez a könyv több mint harminc éve jelent meg először. Újra olvasva Salamon király bölcsessége jut róla eszembe: Az van, ami volt, az lesz, ami van. Minden megváltozott azóta, és nem változott semmi.
Fenákel Judit
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az elhallgatás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az elhallgatás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  302
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  330 gr
  ISBN:
  9786155638039
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2681908 / 1157310  TAGS:
  Online Az elhallgatás ebook, könyvet Az elhallgatás FB2, Download Az elhallgatás PDF , Download Az elhallgatás MOBI, Online Az elhallgatás könyvet, ingyenes letöltések Az elhallgatás IPhone, Online könyvet Az elhallgatás PDF, ingyenes Az elhallgatás DJVU, ingyenes letöltések Az elhallgatás TXT, letöltések Az elhallgatás RTF, Online Az elhallgatás FB2 , e-könyvet Az elhallgatás letöltések TXT, ingyenes Az elhallgatás letöltések könyvet, e-könyvet Az elhallgatás download MOBI, letöltések Az elhallgatás IPad, olvas Az elhallgatás MOBI, olvas Az elhallgatás DOC, ingyenes Az elhallgatás AWZ, Download e-könyvet Az elhallgatás iPad , ingyenes Az elhallgatás DJVU, Download Az elhallgatás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az elhallgatás DVD, olvas Az elhallgatás TXT, Book Az elhallgatás letöltések DJVU, Az elhallgatás letöltések könyvet ingyenes, Az elhallgatás letöltések könyvet pdf ingyenes, Az elhallgatás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az elhallgatás pdf ingyenes, Az elhallgatás letöltések könyvet epub ingyenes, Az elhallgatás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply