Az ellenállás pillanatai letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyvet Gyuricza Péter újságíró jegyzi, aki több mint 60 olyan személyiséggel készített interjút, akik valamilyen módon kapcsolódtak a MEASZ elmúlt 25 évi munkájához.

Az igazán sokrétű megjelenítés egyfajta látleletet ad a rendszerváltás utáni magyar demokrácia több, meghatározó szereplőjéről, antifasiszta ellenállásuk mindennapjairól.

A kiadvány kötődik a MEASZ elnökéhez, Hanti Vilmoshoz is, aki 2018 januárjában volt 60 éves és tevőlegesen átélte ezt az időszakot, hiszen 25 éve a szövetség elnökségi tagja, 18 éve vezetője, s 8 éve a legnagyobb nemzetközi antifasiszta szervezet, a FIR elnöke is.

(MEASZ: Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége)
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ellenállás pillanatai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ellenállás pillanatai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  520
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  1030 gr
  ISBN:
  9789638544292
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713990 / 1174171
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Az ellenállás pillanatai ebook, könyvet Az ellenállás pillanatai FB2, Download Az ellenállás pillanatai PDF , Download Az ellenállás pillanatai MOBI, Online Az ellenállás pillanatai könyvet, ingyenes letöltések Az ellenállás pillanatai IPhone, Online könyvet Az ellenállás pillanatai PDF, ingyenes Az ellenállás pillanatai DJVU, ingyenes letöltések Az ellenállás pillanatai TXT, letöltések Az ellenállás pillanatai RTF, Online Az ellenállás pillanatai FB2 , e-könyvet Az ellenállás pillanatai letöltések TXT, ingyenes Az ellenállás pillanatai letöltések könyvet, e-könyvet Az ellenállás pillanatai download MOBI, letöltések Az ellenállás pillanatai IPad, olvas Az ellenállás pillanatai MOBI, olvas Az ellenállás pillanatai DOC, ingyenes Az ellenállás pillanatai AWZ, Download e-könyvet Az ellenállás pillanatai iPad , ingyenes Az ellenállás pillanatai DJVU, Download Az ellenállás pillanatai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ellenállás pillanatai DVD, olvas Az ellenállás pillanatai TXT, Book Az ellenállás pillanatai letöltések DJVU, Az ellenállás pillanatai letöltések könyvet ingyenes, Az ellenállás pillanatai letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ellenállás pillanatai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ellenállás pillanatai pdf ingyenes, Az ellenállás pillanatai letöltések könyvet epub ingyenes, Az ellenállás pillanatai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply