Az elrabolt menyasszony letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Edinburgh, 1745

Stuart Károly skót trónkövetelő a felföldi klánok egy részét maga mellé állítva bevonul Edinburgh-be, hogy a várost az angoloktól visszaszerezve onnan London felé induljon. Ám Cullodennél véres vereséget szenvednek az ún. jakobita felkelés támogatói, s ezzel az önálló skót királyság lehetősége szertefoszlik.

E történelmi esemény színpadára helyezi az írónő a Mackenzie családról szóló regénysorozatának legújabb kötetét, amely visszavezeti az olvasót kedves hőseink múltjába, az Öreg Malcolm néven emlegetett ős életéhez.
Az elrabolt menyasszony című könyvben Malcolm huszonöt éves, kiváló harcos és felderítő, gondos földbirtokos, és övé a legremekebb malátawhisky egész Skóciában. Edingburgh-ben egy estélyen fedezi fel magának egy befolyásos angol politikus – György király jobb keze – Lord Wilfort lányát. Lady Mary jól nevelt, apja óhajának mindig engedelmeskedő leány, egy angol nemes menyasszonya, bár éppen húga szökését szervezi egy jó nevű angol család legkisebb – nem sok vagyonra esélyes – fiával.

Ebben a kalandban vállal segítő szerepet Malcolm, aki így reméli elnyerni szíve hölgyének jóindulatát és nem is csalódik. Mary és Mal az időközben fellángoló jakobita felkelés hadszíntereit kerülgetve a Mackenzie család ősi fészkébe, Kilmorgan várába szökik, ahol Mal és négy fivére, valamint megözvegyült, mogorva apjuk, Kilmorgan hercege él. A felkelés elfojtására érkező angol csapatok azonban Mal távollétében felgyújtják Kilmorgant, s a lányt magukkal hurcolják. Malcolm kedvese nyomába ered, megmenti, s örök hűséget esküsznek egymásnak.

A megpróbáltatásoknak azonban itt nincs vége. A nevezetes cullodeni csatában a Mackenzie család tagjai közül is többen elvszenek a krónikák szerint egyedül Malcolm élte túl az összecsapást. Ezt azonban Mary nem tudta, s abban a hitben, hogy szerelme halott, elfogadja egy angol tiszt oltalmát, s hazatér apja házába, Lincolnshire-be.

Egyik éjjel az ablaka alatt megjelenik Malcolm, aki él és virul! A fiatalok újra a szökést választják, ezúttal a cél Párizs, ahol Mary legnagyobb meglepetésére a Mackenzie család több életben maradt tagjával találkoznak.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az elrabolt menyasszony ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az elrabolt menyasszony ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  462
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  296 gr
  ISBN:
  9789630988414
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2694864 / 1163991
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Az elrabolt menyasszony ebook, könyvet Az elrabolt menyasszony FB2, Download Az elrabolt menyasszony PDF , Download Az elrabolt menyasszony MOBI, Online Az elrabolt menyasszony könyvet, ingyenes letöltések Az elrabolt menyasszony IPhone, Online könyvet Az elrabolt menyasszony PDF, ingyenes Az elrabolt menyasszony DJVU, ingyenes letöltések Az elrabolt menyasszony TXT, letöltések Az elrabolt menyasszony RTF, Online Az elrabolt menyasszony FB2 , e-könyvet Az elrabolt menyasszony letöltések TXT, ingyenes Az elrabolt menyasszony letöltések könyvet, e-könyvet Az elrabolt menyasszony download MOBI, letöltések Az elrabolt menyasszony IPad, olvas Az elrabolt menyasszony MOBI, olvas Az elrabolt menyasszony DOC, ingyenes Az elrabolt menyasszony AWZ, Download e-könyvet Az elrabolt menyasszony iPad , ingyenes Az elrabolt menyasszony DJVU, Download Az elrabolt menyasszony e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az elrabolt menyasszony DVD, olvas Az elrabolt menyasszony TXT, Book Az elrabolt menyasszony letöltések DJVU, Az elrabolt menyasszony letöltések könyvet ingyenes, Az elrabolt menyasszony letöltések könyvet pdf ingyenes, Az elrabolt menyasszony pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az elrabolt menyasszony pdf ingyenes, Az elrabolt menyasszony letöltések könyvet epub ingyenes, Az elrabolt menyasszony ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply