Az első 12 hónap titkai letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Minden szülőt érdekel, hogy kisbabája vajon hogyan érzékeli a külvilágot az adott hónapban. Vajon mennyit lát most? Mivel lehet a legkönnyebben lekötni a figyelmét? Hogyan kapcsolja össze a látást a hallással? Miért vesz folyton mindent a szájába? Miért ébred gyakrabban az utóbbi hetekben, vagy miért változik meg a viselkedése az idegenekkel szemben egyik hónapról a másikra?
A könyv részletesen mutatja be a gyermek életének első évében lezajló eseményeket. Az egyes hónapok külön tárgyalják többek között a következő témákat: mozgásfejlődés, figyelem, látás- és hallásfejlődés,
hangképzés és kommunikáció, a külvilág érzékelése, közös játék és intenzív együttlétek.
A könyv továbbá segít a szülőknek a szoptatási, altatási nehézségek leküzdésében és a mindennapok harmonikus kialakításában.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az első 12 hónap titkai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az első 12 hónap titkai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  216
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  378 gr
  ISBN:
  9789638664501
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2084862 / 1008998
  Format:


  TAGS:
  Online Az első 12 hónap titkai ebook, könyvet Az első 12 hónap titkai FB2, Download Az első 12 hónap titkai PDF , Download Az első 12 hónap titkai MOBI, Online Az első 12 hónap titkai könyvet, ingyenes letöltések Az első 12 hónap titkai IPhone, Online könyvet Az első 12 hónap titkai PDF, ingyenes Az első 12 hónap titkai DJVU, ingyenes letöltések Az első 12 hónap titkai TXT, letöltések Az első 12 hónap titkai RTF, Online Az első 12 hónap titkai FB2 , e-könyvet Az első 12 hónap titkai letöltések TXT, ingyenes Az első 12 hónap titkai letöltések könyvet, e-könyvet Az első 12 hónap titkai download MOBI, letöltések Az első 12 hónap titkai IPad, olvas Az első 12 hónap titkai MOBI, olvas Az első 12 hónap titkai DOC, ingyenes Az első 12 hónap titkai AWZ, Download e-könyvet Az első 12 hónap titkai iPad , ingyenes Az első 12 hónap titkai DJVU, Download Az első 12 hónap titkai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az első 12 hónap titkai DVD, olvas Az első 12 hónap titkai TXT, Book Az első 12 hónap titkai letöltések DJVU, Az első 12 hónap titkai letöltések könyvet ingyenes, Az első 12 hónap titkai letöltések könyvet pdf ingyenes, Az első 12 hónap titkai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az első 12 hónap titkai pdf ingyenes, Az első 12 hónap titkai letöltések könyvet epub ingyenes, Az első 12 hónap titkai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply