Az első pápa letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Michael Hesemann, a hazánkban is népszerű oknyomozó és hitvédő író (Sötét alakok, A Názáreti Jézus) a modern archeológiai kutatások tudományos eredményeit felhasználva végigjárja Szent Péter életének színhelyeit, a Genezáreti-tótól Jeruzsálemen át Rómáig.
Vajon történelmi személy volt-e az apostol, s létezik-e tárgyi bizonyíték erről a szülőföldjén? Mennyire megbízhatók az evangéliumok elbeszélései? Vajon Péter valóban elhagyta Palesztinát, és ha igen, miért? Mit tett Rómában, és igaz-e a vértanúságáról szóló hagyomány? Miről tanúskodnak a róla elnevezett bazilika alatt folyó ásatások? Valóban az ő földi maradványait találták meg a régészek? Hesemann a tények módszeres felkutatásával és csoportosításával logikai úton olyan következtetésekre jut, melyek a téma szakértőit is meglephetik, az első századok kereszténysége iránt érdeklődőket pedig egyenesen lenyűgözhetik. Ezek alapján ugyanis az első pápáról szóló kétezer éves hagyományról kiderül: igaz és történelmi ténynek tekinthető!A Könyv Magyarul!


Letöltések Az első pápa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az első pápa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  286
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  450 gr
  ISBN:
  9789632772554
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2223535 / 1079430
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Az első pápa ebook, könyvet Az első pápa FB2, Download Az első pápa PDF , Download Az első pápa MOBI, Online Az első pápa könyvet, ingyenes letöltések Az első pápa IPhone, Online könyvet Az első pápa PDF, ingyenes Az első pápa DJVU, ingyenes letöltések Az első pápa TXT, letöltések Az első pápa RTF, Online Az első pápa FB2 , e-könyvet Az első pápa letöltések TXT, ingyenes Az első pápa letöltések könyvet, e-könyvet Az első pápa download MOBI, letöltések Az első pápa IPad, olvas Az első pápa MOBI, olvas Az első pápa DOC, ingyenes Az első pápa AWZ, Download e-könyvet Az első pápa iPad , ingyenes Az első pápa DJVU, Download Az első pápa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az első pápa DVD, olvas Az első pápa TXT, Book Az első pápa letöltések DJVU, Az első pápa letöltések könyvet ingyenes, Az első pápa letöltések könyvet pdf ingyenes, Az első pápa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az első pápa pdf ingyenes, Az első pápa letöltések könyvet epub ingyenes, Az első pápa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply