Az első számú közellenség letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Én be merem vallani, hogy igenis már nagyon sokszor elfogott a félelem életemben. Ha valaki azt állítja, hogy soha nem fél, az hazudik. Ez egy olyan mechanizmus, ami a saját érdekünkben alakult ki bennünk az evolúció folyamán. Értünk van, és csupán rajtunk múlik, hogy miként kezeljük: a félelem uralkodik felettünk, vagy fordítva. Én magam minden egyes komoly akciót megelőzően féltem. Egyfajta kábítószer volt a számomra. Vágyakoztam utána, mint a drogos az anyag után.
Jelenleg majd 20 000 ember ül börtönben Magyarországon. A rácsok mögött az elítéltek egy teljesen külön világba kerülnek, amelynek saját szabályrendszere és értékrendje van. A legtöbbeknek pokolian nehéz alkalmazkodni, de vannak olyanok, akiknek ez a világ sokkal otthonosabb, akik nagyobb tekintélyt vívnak ki maguknak a rácsok mögött, mint a külvilágban.
Dodi az utóbbi típusba tartozik. Az ország összes börtönében ismerik a nevét: a rabok és az őrök egyaránt élő legendaként tekintenek rá. Gyerekként tartóztatták le először, azóta ki-be jár a börtönből. Legtöbbször rablásért, betörésért csukták le, és majd minden alkalommal próbálkozott szökéssel. Egyik ilyen, sikeres akciója után nevezték ki az őt kereső rendőrök az első számú közellenségnek.
Havas Henrik hónapokon keresztül interjúzott vele. Dodi kendőzetlenül mesélt neki a gyerekkoráról, a bűncselekményeiről, a börtönéletről, a szökési kísérletekről. Az első számú közellenséget olvasva nemcsak a bűnelkövetés lélektana vagy az igazságszolgáltatási rendszer problémái tárulnak fel előttünk, hanem az elmúlt évtizedek Magyarországának történetét is új szemszögből ismerhetjük meg.
Havas Henrik újságíró, televíziós és rádiós műsorvezető, közéleti szereplő. Számos nagy sikerű riportkönyv szerzője, gyakran foglalkozik provokatív, súlyos témákkal.
A Libri Kiadónál eddig megjelent művei:
Könyörtelenek Életre ítélt gyilkosok (2012)
Szeretők Hálószobatitkok férfi és női szemmel (2013)

Az a helyzet, hogy sokszor használtam eszközöket. Az eredeti nyomán az én mondásom úgy szólt: ha rövid a kezed, toldd meg egy bozótvágóval, vagy egy kilencmilliméteres pisztollyal. Ennek megfelelően mindig különböző eszközök voltak nálam: bokszer, vipera, szamurájkard, bozótvágó vagy lőfegyver. Viszont nem mindenhol vehet elő egy szamurájkardot, főleg lőfegyvert az ember, ezért én sokkal jobban szerettem a bokszert. A bokszerrel újra és újra lehet ütni, méghozzá közelről. Hallani, ahogy a palinak törik az állkapcsa, ropog a fogsora. Semmi máshoz nem hasonlítható, amikor a véres péppé zúzott húsban tompán tocsogva csattan, szinte húz az ütés! Ez olyan euforikus érzés, mint amikor szétárad az emberben az az adrenalin, és megszáll valami kurva lebegés.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az első számú közellenség ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az első számú közellenség ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  336
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  520 gr
  ISBN:
  9789633102688
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2618469 / 1147226  TAGS:
  Online Az első számú közellenség ebook, könyvet Az első számú közellenség FB2, Download Az első számú közellenség PDF , Download Az első számú közellenség MOBI, Online Az első számú közellenség könyvet, ingyenes letöltések Az első számú közellenség IPhone, Online könyvet Az első számú közellenség PDF, ingyenes Az első számú közellenség DJVU, ingyenes letöltések Az első számú közellenség TXT, letöltések Az első számú közellenség RTF, Online Az első számú közellenség FB2 , e-könyvet Az első számú közellenség letöltések TXT, ingyenes Az első számú közellenség letöltések könyvet, e-könyvet Az első számú közellenség download MOBI, letöltések Az első számú közellenség IPad, olvas Az első számú közellenség MOBI, olvas Az első számú közellenség DOC, ingyenes Az első számú közellenség AWZ, Download e-könyvet Az első számú közellenség iPad , ingyenes Az első számú közellenség DJVU, Download Az első számú közellenség e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az első számú közellenség DVD, olvas Az első számú közellenség TXT, Book Az első számú közellenség letöltések DJVU, Az első számú közellenség letöltések könyvet ingyenes, Az első számú közellenség letöltések könyvet pdf ingyenes, Az első számú közellenség pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az első számú közellenség pdf ingyenes, Az első számú közellenség letöltések könyvet epub ingyenes, Az első számú közellenség ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply