Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A kiadvány leírása:
A keménytábla-borítós kiadványban a hangoskönyvet tartalmazó CD átlátszó tálcán helyezkedik el.
A kötet 24 oldalán részlet olvasható Matuscsák Tamás Rejtő Jenő elveszett naplója című életregényéből. A mű úgy mutatja be Rejtő életének és korának eseményeit, mintha az író egyes szám első személyben vezetné naplóját kamaszkorától haláláig. A 20 kötetes sorozatban közreadott részletek időrendben tartalmazzák a Noran Libro Kiadónál 2016-ban megjelent mű szövegének túlnyomó részét.
A második oldalon található QR-kód segítségével Ön ingyen letöltheti okostelefonjára vagy tabletjére a hangfelvétel alapjául szolgáló Rejtő-regényt elektronikus könyv formájában, a Magyar Elektronikus Könyvtárból.
Egy oldalon a Quattrocento Kiadó által 2012-ben kiadott Rejtő lexikon szócikkeiből válogatott részletek mutatják be Az elveszett cirkáló főbb szereplőit, az utolsó oldalon pedig a hangfelvétel részletes tartalomjegyzéke olvasható.
(A hangfelvétel a Kossuth Kiadó és a Mojzer Kiadó által 2005-ben kiadott, közel 5 órás, mp3 formátumú hangoskönyv változatlan kiadása.)

Tartalom – Az elveszett cirkáló
Mit tegyenek a pireuszi kikötő jólelkű csavargói, ha kölyökképű védencük feltaláló testvérét kell felkutatni Burmában? Természetesen részvénytársaságot alapítanak. Mit tegyen Piszkos Fred, ha (önhibáján kívül) elrulettezi az utazásra szánt összeget? Természetesen hajót lop. Sajnos, csak a Brit Királyi Haditengerészet cirkálója volt kéznél…
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  24
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  192 gr
  ISBN:
  9789630991452
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713207 / 1173555
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel ebook, könyvet Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel FB2, Download Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel PDF , Download Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel MOBI, Online Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel könyvet, ingyenes letöltések Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel IPhone, Online könyvet Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel PDF, ingyenes Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel DJVU, ingyenes letöltések Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel TXT, letöltések Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel RTF, Online Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel FB2 , e-könyvet Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel letöltések TXT, ingyenes Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel letöltések könyvet, e-könyvet Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel download MOBI, letöltések Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel IPad, olvas Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel MOBI, olvas Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel DOC, ingyenes Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel AWZ, Download e-könyvet Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel iPad , ingyenes Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel DJVU, Download Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel DVD, olvas Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel TXT, Book Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel letöltések DJVU, Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel letöltések könyvet ingyenes, Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel letöltések könyvet pdf ingyenes, Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel pdf ingyenes, Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel letöltések könyvet epub ingyenes, Az elveszett cirkáló – hangoskönyv melléklettel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply