Az ember gyermeke letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


2021-et írunk. Huszonöt éve egyetlen gyermek sem született. Az emberi faj a kihalástól tart. Anglia Gondnokának, Xan Lyppiattnek a zsarnoki uralma alatt az idősek kétségbeesetté, a fiatalok pedig kegyetlenné válnak. Theo Faren, a Gondnok unokatestvére ebben a fenyegető légkörben éli magányos életét mindaddig, amíg egy fiatal nővel való véletlen találkozása folytán kapcsolatba nem kerül a másként gondolkodók egy csoportjával. Az élete hirtelen visszafordíthatatlanul megváltozik, amikor olyan gyötrelmes választásokkal találja magát szemben, amelyek kihatással lehetnek az emberiség jövőjére.
,,Rendkívüli… P. D. James még tovább feszíti amúgy is jelentékeny tehetségét ebben a merész regényben."
New York Times
,,Egyszerű és felkavaró." Independent
,,Úgy ír, akár egy angyal. Minden alakját gondosan megrajzolja. Az általa teremett légkör tévedhetetlenül és dermesztően meggyőző. És mindezt sikerül úgy elérnie, hogy egy pillanatra sem lassítja le egy izgalmas rejtély lendületét és feszültségét." The TimesA Könyv Magyarul!


Letöltések Az ember gyermeke ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ember gyermeke ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  352
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  300 gr
  ISBN:
  9786155373503
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2583388 / 1141602
  Fordító:


  TAGS:
  Online Az ember gyermeke ebook, könyvet Az ember gyermeke FB2, Download Az ember gyermeke PDF , Download Az ember gyermeke MOBI, Online Az ember gyermeke könyvet, ingyenes letöltések Az ember gyermeke IPhone, Online könyvet Az ember gyermeke PDF, ingyenes Az ember gyermeke DJVU, ingyenes letöltések Az ember gyermeke TXT, letöltések Az ember gyermeke RTF, Online Az ember gyermeke FB2 , e-könyvet Az ember gyermeke letöltések TXT, ingyenes Az ember gyermeke letöltések könyvet, e-könyvet Az ember gyermeke download MOBI, letöltések Az ember gyermeke IPad, olvas Az ember gyermeke MOBI, olvas Az ember gyermeke DOC, ingyenes Az ember gyermeke AWZ, Download e-könyvet Az ember gyermeke iPad , ingyenes Az ember gyermeke DJVU, Download Az ember gyermeke e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ember gyermeke DVD, olvas Az ember gyermeke TXT, Book Az ember gyermeke letöltések DJVU, Az ember gyermeke letöltések könyvet ingyenes, Az ember gyermeke letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ember gyermeke pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ember gyermeke pdf ingyenes, Az ember gyermeke letöltések könyvet epub ingyenes, Az ember gyermeke ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply