Az emberi lét útja letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A csillagokat próbáld elérni, csak akkor fogsz nőni egy arasznyit.

A madarak boldogok, a fák boldogok, a felhők és a folyók is boldogok, de nem öntudatosak. Szimplán csak boldogok. Nem is tudják, hogy azok.
Buddha is boldog, Krisna is boldog, Krisztus is boldog, viszont ők tiszta tudatosságban azok. Boldogok, de nem tudják, hogy azok.
Van hasonlóság a tudattalan természet és a tiszta tudatú lények között. A tudattalan természetnek nincs éntudata, ahogy a tiszta tudatban létező lényeknek sincs. Az ember a kettő között van félúton. Már nem állat, nem fa, nem szikla, de még nem is buddha. Az ember nem egy állapot, hanem egy folyamat, egy utazás, egy zarándoklat. Pontosan ezt jelenti az emberi lét, hogy az ember igyekszik meghaladni azt, amiben van, folyton halad előre, tovább, tovább… valamilyen távoli cél felé. Az ember félúton van: sem itt, sem ott nem érzi otthon magát, s elkeseredése ebből a feszültségből fakad. Az emberi létezés csak híd két állapot között. Nem lehet rajta házat építeni és otthonra lelni. Át kell menni rajta.
Az emberiség híd. Ne próbálj hát meg egyszerűen csak ember lenni, különben embertelenségbe süllyedsz. Próbálj meg felülemelkedni az emberi léten; ez az egyetlen módja az emberi létezésnek. Azért vagyunk itt, hogy emberfelettiek legyünk. Legyen ez a célod: felülemelkedni az emberi léten. Ebben a törekvésben fog igazán felfényleni emberi mivoltod. Ebben a törekvésben fogsz igazán életre kelni.

A DVD-melléklet Osho eredeti előadásának felvétele, amely lehetőséget ad az olvasónak, hogy eredeti forrásból élhesse át Osho közvetlen bölcsességét és humorát. Az eredeti előadásmódot tiszteletben tartva, a DVD angol nyelvű, a menüben angol és magyar feliratozás választható.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az emberi lét útja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az emberi lét útja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  hibátlan, olvasatlan példány
  Kiadó:
  Édesvíz Kiadó
  Oldalak száma:
  232
  Kötés:
  cérnafűzött, keménytáblás
  Súly:
  374 gr
  ISBN:
  0359000967869
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  SL#2105018497  TAGS:
  Online Az emberi lét útja ebook, könyvet Az emberi lét útja FB2, Download Az emberi lét útja PDF , Download Az emberi lét útja MOBI, Online Az emberi lét útja könyvet, ingyenes letöltések Az emberi lét útja IPhone, Online könyvet Az emberi lét útja PDF, ingyenes Az emberi lét útja DJVU, ingyenes letöltések Az emberi lét útja TXT, letöltések Az emberi lét útja RTF, Online Az emberi lét útja FB2 , e-könyvet Az emberi lét útja letöltések TXT, ingyenes Az emberi lét útja letöltések könyvet, e-könyvet Az emberi lét útja download MOBI, letöltések Az emberi lét útja IPad, olvas Az emberi lét útja MOBI, olvas Az emberi lét útja DOC, ingyenes Az emberi lét útja AWZ, Download e-könyvet Az emberi lét útja iPad , ingyenes Az emberi lét útja DJVU, Download Az emberi lét útja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az emberi lét útja DVD, olvas Az emberi lét útja TXT, Book Az emberi lét útja letöltések DJVU, Az emberi lét útja letöltések könyvet ingyenes, Az emberi lét útja letöltések könyvet pdf ingyenes, Az emberi lét útja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az emberi lét útja pdf ingyenes, Az emberi lét útja letöltések könyvet epub ingyenes, Az emberi lét útja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply