Az emlékezet csapdájában letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A szerző megkapta a legjobb külföldi regénynek járó francia díjat, a kötet csak Svájcban 25 kiadást ért meg, nemrég pedig film készült belőle Gerard Depardieu főszereplésével.

Konrad Langnak nem igazán volt boldog az élete, ha valakinek, neki lett volna oka elfelejteni a múltját: kora gyermekkorától egy dúsgazdag családtól függött, amely soha nem fogadta be, de nem is engedte el. Most, hatvanas évei közepén élete révbe érni látszik: megismeri a szerelmet, és végre megszabadulhat a múltban gyökerező béklyóitól is.

Élete azonban hirtelen megrendítő fordulatot vesz. Apróságokkal kezdődik: tévedésből a hűtőszekrénybe teszi a levéltárcáját, elfelejti a nő nevét, akit feleségül akar venni. De minél több rövid távú emléke tűnik el betegsége miatt, annál nagyobb erővel törnek a felszínre korai emlékei. Ez pedig különösen nyugtalanítja azt az öreg milliomos hölgyet, akihez Konradot gyermekkora óta sajátos kapcsolat fűzi. Vajon miféle sötét családi titkot őrizhet Konrad, amelynek nem szabad kitudódnia? Csak a hatalmas vagyon lenne a tét, amikor az életére törnek?
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az emlékezet csapdájában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az emlékezet csapdájában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  268
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  310 gr
  ISBN:
  9789639711686
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2215487 / 1071229
  Fordító:


  TAGS:
  Online Az emlékezet csapdájában ebook, könyvet Az emlékezet csapdájában FB2, Download Az emlékezet csapdájában PDF , Download Az emlékezet csapdájában MOBI, Online Az emlékezet csapdájában könyvet, ingyenes letöltések Az emlékezet csapdájában IPhone, Online könyvet Az emlékezet csapdájában PDF, ingyenes Az emlékezet csapdájában DJVU, ingyenes letöltések Az emlékezet csapdájában TXT, letöltések Az emlékezet csapdájában RTF, Online Az emlékezet csapdájában FB2 , e-könyvet Az emlékezet csapdájában letöltések TXT, ingyenes Az emlékezet csapdájában letöltések könyvet, e-könyvet Az emlékezet csapdájában download MOBI, letöltések Az emlékezet csapdájában IPad, olvas Az emlékezet csapdájában MOBI, olvas Az emlékezet csapdájában DOC, ingyenes Az emlékezet csapdájában AWZ, Download e-könyvet Az emlékezet csapdájában iPad , ingyenes Az emlékezet csapdájában DJVU, Download Az emlékezet csapdájában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az emlékezet csapdájában DVD, olvas Az emlékezet csapdájában TXT, Book Az emlékezet csapdájában letöltések DJVU, Az emlékezet csapdájában letöltések könyvet ingyenes, Az emlékezet csapdájában letöltések könyvet pdf ingyenes, Az emlékezet csapdájában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az emlékezet csapdájában pdf ingyenes, Az emlékezet csapdájában letöltések könyvet epub ingyenes, Az emlékezet csapdájában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply