Az én, én, én járvány letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Hogyan neveljünk felelősségteljes, nyitott gyerekeket egy önző világban?

Az áruházban újabb és újabb ajándékot követelő totyogó kisgyerek, a közösségi médiában kizárólag önmagáról posztoló narcisztikus tinédzser mindketten ugyanannak a veszélynek vannak kitéve.
A tüneteit mindannyian ismerjük, a könyv szerzője úgy hívja: az én, én, én járvány.

Amy McCready, az Egyesült Államok egyik legelismertebb gyereknevelési szakértője 35 pontban mutatja meg, hogyan kerülhetik el gyerekeink a járványt.

A módszer érvényességét olvasók és tévénézők milliói bizonyíthatják, hiszen McCready nemcsak a sikeres könyv írója, de a CNN, az ABC és a The New York Times állandó szakértője is.

Nincs többé háború a házimunka miatt.
Nincs többé harc a házi feladatról.
Nincs többé pimasz követelőzés.

Az én, én, én járvány ahhoz ad útmutatót, hogyan neveljünk egészséges lelkű, felelősségteljes, másokat tisztelő, sikeres, boldog felnőtteket a gyerekeinkből!

A történetekben a saját gyerekeinkre, a saját hibáinkra ismerhetünk rá, a sorok között sok inspiráló gondolatra akadhatunk, ami segíthet felülemelkedni rögzült szokásainkon, félelmeinken, saját magunkkal, szülői képességeinkkel kapcsolatos hiedelmeinken. Érdemes tehát nemcsak olvasni, de jegyzetelni is olvasás közben!
Vida Ágnes




A Könyv Magyarul!


Letöltések Az én, én, én járvány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Az én, én, én járvány ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  383
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  364 gr
  ISBN:
  9786155373862
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2678965 / 1155505
  Fordító:


  TAGS:
  Online Az én, én, én járvány ebook, könyvet Az én, én, én járvány FB2, Download Az én, én, én járvány PDF , Download Az én, én, én járvány MOBI, Online Az én, én, én járvány könyvet, ingyenes letöltések Az én, én, én járvány IPhone, Online könyvet Az én, én, én járvány PDF, ingyenes Az én, én, én járvány DJVU, ingyenes letöltések Az én, én, én járvány TXT, letöltések Az én, én, én járvány RTF, Online Az én, én, én járvány FB2 , e-könyvet Az én, én, én járvány letöltések TXT, ingyenes Az én, én, én járvány letöltések könyvet, e-könyvet Az én, én, én járvány download MOBI, letöltések Az én, én, én járvány IPad, olvas Az én, én, én járvány MOBI, olvas Az én, én, én járvány DOC, ingyenes Az én, én, én járvány AWZ, Download e-könyvet Az én, én, én járvány iPad , ingyenes Az én, én, én járvány DJVU, Download Az én, én, én járvány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az én, én, én járvány DVD, olvas Az én, én, én járvány TXT, Book Az én, én, én járvány letöltések DJVU, Az én, én, én járvány letöltések könyvet ingyenes, Az én, én, én járvány letöltések könyvet pdf ingyenes, Az én, én, én járvány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az én, én, én járvány pdf ingyenes, Az én, én, én járvány letöltések könyvet epub ingyenes, Az én, én, én járvány ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply