Az érintés hatalma letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Különleges könyvet tart a kezében a tisztelt olvasó – ezeken az oldalakon az érintés csodáival találkozhat. A tudományos kutatásoknak köszönhetjük a ráeszmélést: az emberi érintés teremtő
és életben tartó szükségletünk, olyan, akár a lélegzetvétel. Adás és kapás kölcsönössége rejlik minden érintésben, azt nyered vissza rögvest, amit te nyújtottál másnak. Például erősíted az immunrendszerét, de a magadét is, örömhormon-termelést indítasz a másikban, de magadban is. Hát ne tekintsük ezt csodálatosnak?

Ebből a könyvből egyaránt épülhet a jövendő kismama, a magzatát hordozó anya, a születés csodáját tudatosan is tökéletesítő szülő, az első életévekben a csecsemőt hordozó és vele együtt alvó édesanya és apa, az érzelmi intelligenciát gazdagítani kívánó bölcsődei, óvodai nevelő, a felnövekedő és saját identitását, páratlan egyediségét most építő fiatal, sőt a gyermekét párkapcsolati intim életére felkészíteni kívánó felnőtt szülő, aki maga is okulhat: mit tehet még saját életminősége javításáért,
érintés kultúrájának gazdagítása útján.

Mindnyájunknak mond valamit ez a könyv a maga barátságos nyelvén, a beszélgetés közvetlenségével. Álljunk hát szóba a pszichológus szerzővel és önmagunkkal vajon saját életünkben milyen szerepet kap az érintés? (
Prof. Dr. Bagdy Emőke)
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az érintés hatalma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az érintés hatalma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789638902665
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2219939 / 1075973  TAGS:
  Online Az érintés hatalma ebook, könyvet Az érintés hatalma FB2, Download Az érintés hatalma PDF , Download Az érintés hatalma MOBI, Online Az érintés hatalma könyvet, ingyenes letöltések Az érintés hatalma IPhone, Online könyvet Az érintés hatalma PDF, ingyenes Az érintés hatalma DJVU, ingyenes letöltések Az érintés hatalma TXT, letöltések Az érintés hatalma RTF, Online Az érintés hatalma FB2 , e-könyvet Az érintés hatalma letöltések TXT, ingyenes Az érintés hatalma letöltések könyvet, e-könyvet Az érintés hatalma download MOBI, letöltések Az érintés hatalma IPad, olvas Az érintés hatalma MOBI, olvas Az érintés hatalma DOC, ingyenes Az érintés hatalma AWZ, Download e-könyvet Az érintés hatalma iPad , ingyenes Az érintés hatalma DJVU, Download Az érintés hatalma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az érintés hatalma DVD, olvas Az érintés hatalma TXT, Book Az érintés hatalma letöltések DJVU, Az érintés hatalma letöltések könyvet ingyenes, Az érintés hatalma letöltések könyvet pdf ingyenes, Az érintés hatalma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az érintés hatalma pdf ingyenes, Az érintés hatalma letöltések könyvet epub ingyenes, Az érintés hatalma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply