Az érvelés mestersége letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Margitay Tihamér tankönyve átfogóan tárgyalja az érvelések megértésének, elemzésének és értékelésének eszközeit, gazdag és széles elméleti háttéren nyugszik, de elsősorban a gyakorlat és alkalmazás igényeit tartja szem előtt. Az érveléstechnikai fogalmakat és eszközöket hétköznapi alkalmazási példákon keresztül, ,.működés közben” mutatja be, míg a háttérben meghúzódó elvont filozófiai, nyelvpragmatikai, formális logikai és pszichológiai megfontolásokat csak a szükséges mértékben tárgyalja. Az elméleti háttér iránt érdeklődők az irodalomban és a lábjegyzetekben találnak támpontot a további tájékozódáshoz.
A mű a vitát mint problémamegoldási és döntéshozatali eljárást vizsgálja, és bemutatja a viták pragmatikai elemzésének, a vitahelyzetek
értelmezésének és kezelésének módszereit. Különös gondot fordít a hibás, de gyakran meggyőzőnek tűnő – ezért veszélyes és félreveze-
tő – érvelések bemutatására.
Margitay Tihamér filozófus, a BME Filozófiai és Tudománytörténet Tanszékének tanszékvezető egyetemi docense. Közel másfél évtizede
oktat érveléstechnikát különböző egyetemeken és tart tréningeket cégek számára. Mindenkinek szüksége van a hatásos érvelés eszköztárára. Ez a könyv a hatásos érvelés eszköztárát tartalmazza. Tehát. . .A Könyv Magyarul!


Letöltések Az érvelés mestersége ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az érvelés mestersége ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  626
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  890 gr
  ISBN:
  9789639664371
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2103509 / 1015899
  Formátum:


  TAGS:
  Online Az érvelés mestersége ebook, könyvet Az érvelés mestersége FB2, Download Az érvelés mestersége PDF , Download Az érvelés mestersége MOBI, Online Az érvelés mestersége könyvet, ingyenes letöltések Az érvelés mestersége IPhone, Online könyvet Az érvelés mestersége PDF, ingyenes Az érvelés mestersége DJVU, ingyenes letöltések Az érvelés mestersége TXT, letöltések Az érvelés mestersége RTF, Online Az érvelés mestersége FB2 , e-könyvet Az érvelés mestersége letöltések TXT, ingyenes Az érvelés mestersége letöltések könyvet, e-könyvet Az érvelés mestersége download MOBI, letöltések Az érvelés mestersége IPad, olvas Az érvelés mestersége MOBI, olvas Az érvelés mestersége DOC, ingyenes Az érvelés mestersége AWZ, Download e-könyvet Az érvelés mestersége iPad , ingyenes Az érvelés mestersége DJVU, Download Az érvelés mestersége e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az érvelés mestersége DVD, olvas Az érvelés mestersége TXT, Book Az érvelés mestersége letöltések DJVU, Az érvelés mestersége letöltések könyvet ingyenes, Az érvelés mestersége letöltések könyvet pdf ingyenes, Az érvelés mestersége pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az érvelés mestersége pdf ingyenes, Az érvelés mestersége letöltések könyvet epub ingyenes, Az érvelés mestersége ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply