Az évek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Virginia Woolfnak ez a műve igazi ritkaság: családregény. Három generáció megannyi tagjának életútján követi nyomon a modern angol társadalom kialakulását. Az első nemzedék, a Pargiter család és oldalágai a késő viktoriánus nagypolgárságot képviselik: éppen akkor, 1880-ban lépünk be a történetbe, amikor Abel Pargiter ezredes feleségének halálos ágya körül a következő generáció, a fiú- és lánygyermekek ábrándozva vagy türelmetlenül saját önálló életüket tervezgetik.
A regény nagy részét ennek a középnemzedéknek az élete, radikális változásokra, társadalmi felelősségvállalásra törekvése tölti ki. A lányok a feminizmus felé hajlanak. Rose és Eleanor hajadon marad, Rose azért, hogy a szüfrazsettmozgalom aktivistájaként tevékenykedhessen, Eleanor, a legidősebbik pedig szinte sorsszerűen, hiszen rá hárul a család, a kisebb testvérek gondozásának feladata, amit a szegények között végzett szociális munkával színesít. Deliát igazságérzete az ír szabadság ügye felé tereli, egy ír férfihoz megy feleségül, Milly, a legkonvencionálisabb nővér pedig egy vidéki földesúr felesége lesz.
A nagy ívű regény záróakkordjaként a “jelenben”, vagyis 1937 táján nagy családi összejövetelt tartanak az ifjabb Pargiterek és rokonságuk. A nagyszülők nemzedéke már csak történelmi emlék számukra, tőlük és a Viktória-kortól mintha fal választaná el őket.
Ez a prousti színekben és ízekben gazdag, szépséges “London-regény” (amelynek esszépárja az ugyanekkor készült Három adomány) Woolf legsikeresebb műve volt a maga idején: sokáig vezette a New York Times bestsellerlistáját, és összesen öt hónapig szerepelt rajta.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az évek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az évek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  480
  Borító:
  KÖTVE
  Súly:
  520 gr
  ISBN:
  9789630782173
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2145197 / 1030803  TAGS:
  Online Az évek ebook, könyvet Az évek FB2, Download Az évek PDF , Download Az évek MOBI, Online Az évek könyvet, ingyenes letöltések Az évek IPhone, Online könyvet Az évek PDF, ingyenes Az évek DJVU, ingyenes letöltések Az évek TXT, letöltések Az évek RTF, Online Az évek FB2 , e-könyvet Az évek letöltések TXT, ingyenes Az évek letöltések könyvet, e-könyvet Az évek download MOBI, letöltések Az évek IPad, olvas Az évek MOBI, olvas Az évek DOC, ingyenes Az évek AWZ, Download e-könyvet Az évek iPad , ingyenes Az évek DJVU, Download Az évek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az évek DVD, olvas Az évek TXT, Book Az évek letöltések DJVU, Az évek letöltések könyvet ingyenes, Az évek letöltések könyvet pdf ingyenes, Az évek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az évek pdf ingyenes, Az évek letöltések könyvet epub ingyenes, Az évek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply