Az idő felett járó lány letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A világhírű anime alapjául szolgáló regény

A regényből készült anime 2007-ben többek között elnyerte az év animéje és a legjobb eredeti történetért járó díjat.

A világhírű japán író mindmáig legnépszerűbb regényének hőse egy tizenöt éves, középiskolás lány. Kazuko egy napon megdöbbenve tapasztalja, hogy képes visszamenni az időben. A fiatal lány életét egy csapásra felborítja ez a megdöbbentő felfedezés. Csupán a legjobb barátai hiszik el, mikor beszámol hátborzongató kalandjairól.
Kazuko úgy dönt, megpróbálja kideríteni, hogyan tett szert erre a szuperképességre. Ehhez azonban vissza kell mennie az időben. Az iskola sötét fizikaszertárban akarja tetten érni azt a titokzatos árnyalakot, akivel ez az egész hátborzongató kaland elkezdődött.
Időugrásai során nemcsak a tér és az idő korlátjait szakítja át, de egy olyan világban mozog, ahol nincs éles határvonal az álmok és a valóság között.

A kötetben található második kisregény, A rémálmok fogságában főszereplőnője számos dologtól fél. Maszako nem mert átmenni a régi hidakon, viszont habozás nélkül felmászik az iskolai óratorony tetejére, ha úgy gondolja, hogy ezzel legyőzheti félelmeit. Legjobb barátja segítségével megpróbál rájönni, hogy mitől vannak visszatérő rémálmai. Egyre inkább úgy érzi, hogy múltjában egy nagyon sötét titok rejtőzik. A bátor lány útra kel, hogy szülőfaluja határán, a zubogó hegyi folyó fölött áthidaló hídon szembeszálljon a rémálmokkal.

Cucui Jaszutaka világhírű művét most olvashatják először magyarul a hazai olvasók. A szerzőt nem véletlenül tartják napjaink legnépszerűbb japán tudományos-fantasztikus írójának. Kisregényei azoknak is tetszeni fognak, akik kedvelik a száraz humort és szeretnének többet megtudni a japán középiskolások különös világáról.

Cucui lenyűgöző művet alkotott. Könnyed hangvételű írásaiban pontosan úgy dolgozza fel a komoly kérdéseket, ahogy azt Italo Calvino javasolta.
Philipp Hensher, The Daily Telegraph

Idézzük fel magunkban a mániákus J. G. Ballardot. Cucui olyan, mint ő, ám a japán írónak jóval sötétebb múltat kellett feldolgoznia.
Micholas Lezard, The Guardian

Ajánljuk mindazoknak, akiknek tetszett a díjnyertes Az idő felett járó lány című anime.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az idő felett járó lány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az idő felett járó lány ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  192
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  260 gr
  ISBN:
  9786155334238
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2619508 / 1147687
  Fordító:


  TAGS:
  Online Az idő felett járó lány ebook, könyvet Az idő felett járó lány FB2, Download Az idő felett járó lány PDF , Download Az idő felett járó lány MOBI, Online Az idő felett járó lány könyvet, ingyenes letöltések Az idő felett járó lány IPhone, Online könyvet Az idő felett járó lány PDF, ingyenes Az idő felett járó lány DJVU, ingyenes letöltések Az idő felett járó lány TXT, letöltések Az idő felett járó lány RTF, Online Az idő felett járó lány FB2 , e-könyvet Az idő felett járó lány letöltések TXT, ingyenes Az idő felett járó lány letöltések könyvet, e-könyvet Az idő felett járó lány download MOBI, letöltések Az idő felett járó lány IPad, olvas Az idő felett járó lány MOBI, olvas Az idő felett járó lány DOC, ingyenes Az idő felett járó lány AWZ, Download e-könyvet Az idő felett járó lány iPad , ingyenes Az idő felett járó lány DJVU, Download Az idő felett járó lány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az idő felett járó lány DVD, olvas Az idő felett járó lány TXT, Book Az idő felett járó lány letöltések DJVU, Az idő felett járó lány letöltések könyvet ingyenes, Az idő felett járó lány letöltések könyvet pdf ingyenes, Az idő felett járó lány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az idő felett járó lány pdf ingyenes, Az idő felett járó lány letöltések könyvet epub ingyenes, Az idő felett járó lány ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply