Az időutazás 7 titka letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


1895 óta, amikor megjelent H.G.Wells: Az Időgép című könyve, generációk ábrándoznak az időutazásról. Ami egykor népszerű fantasy volt, ma már tudományos feltevés; a kozmológusok és fizikusok jelen világunk időbeli korlátainak kitágításáról vitatkoznak. Az időkorlát megszüntetését technikailag lehetségesnek gondolják, s ez nem is tér el Wells viktoriánus kori mentalitásától, mely a materialista tudományt az emberiség megváltójaként és megkerülhetetlen istenségeként képzelte el. Sajnos, a könyve megjelenését követő évszázadokban a fegyverek drasztikus fejlesztése miatt mindez csak hiú ábránd maradt.

Von Braschler ehelyett az alkalmazott időutazás metafizikai értelmezésére koncentrál. A megoldás nem rajtunk kívül keresendő, hanem magunkban. Az általa kínált eszköz nem egy kezdetleges gép, hanem a kifinomult emberi lélek. Véleménye szerint nem kell egy ígéretes technológiai felfedezésre várnunk, épp ellenkezőleg: születésünk óta magunkban hordozzuk mindazt, amire szükségünk van ahhoz, hogy a múltba vagy a jövőbe utazzunk.

Von Braschler 7 titkot tár elénk, melyek segítségével megélhetjük ezt a csodálatos misztériumot. Világosan és meggyőzően mutatja be őket, mint az időutazás gyakorlati mérföldköveit. Nem trivializálja a tárgyat, de nem is tesz félrevezető, be nem tartható ígéreteket az olvasóknak. Ehelyett a valódi gyógyítást hangsúlyozza a teljesség magasabb, spirituális értelmében az Örök Jelen kontextusában, az időn túli pillanatban.

Von legutóbbi könyve, úgy tűnik arra van predesztinálva,hogy a maga nemében igazi klasszikussá váljon. Mindenesetre az biztos, hogy újkeletű érdeklődést kelt egy olyan téma iránt, amely körül egyre hevesebb vita tapasztalható a világon.

Köszönettel tartozunk tisztánlátásáért és szemléletmódjának frissességéért. Von Braschler gyakorlati útmutatója az időutazáshoz egy olyan kézikönyv, amely a tapasztalás és a gyógyítás új, feltérképezetlen területeire vezet be bennünket
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az időutazás 7 titka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az időutazás 7 titka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  jó állapotú antikvár könyv
  Kiadó:
  Angyali Menedék
  Oldalak száma:
  201
  Kötés:
  kemény kötés
  Súly:
  400 gr
  ISBN:
  1111011932644
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  SL#2104956231  TAGS:
  Online Az időutazás 7 titka ebook, könyvet Az időutazás 7 titka FB2, Download Az időutazás 7 titka PDF , Download Az időutazás 7 titka MOBI, Online Az időutazás 7 titka könyvet, ingyenes letöltések Az időutazás 7 titka IPhone, Online könyvet Az időutazás 7 titka PDF, ingyenes Az időutazás 7 titka DJVU, ingyenes letöltések Az időutazás 7 titka TXT, letöltések Az időutazás 7 titka RTF, Online Az időutazás 7 titka FB2 , e-könyvet Az időutazás 7 titka letöltések TXT, ingyenes Az időutazás 7 titka letöltések könyvet, e-könyvet Az időutazás 7 titka download MOBI, letöltések Az időutazás 7 titka IPad, olvas Az időutazás 7 titka MOBI, olvas Az időutazás 7 titka DOC, ingyenes Az időutazás 7 titka AWZ, Download e-könyvet Az időutazás 7 titka iPad , ingyenes Az időutazás 7 titka DJVU, Download Az időutazás 7 titka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az időutazás 7 titka DVD, olvas Az időutazás 7 titka TXT, Book Az időutazás 7 titka letöltések DJVU, Az időutazás 7 titka letöltések könyvet ingyenes, Az időutazás 7 titka letöltések könyvet pdf ingyenes, Az időutazás 7 titka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az időutazás 7 titka pdf ingyenes, Az időutazás 7 titka letöltések könyvet epub ingyenes, Az időutazás 7 titka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply