Az ifjú kiválasztottak letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Van ki gyűlöl minket, akasztófára való zsiványként gondol ránk.
Van ki retteg tőlünk, démonnak tart, máglyára vetne mindannyiunkat.
Van ki bálványoz minket, az istenek gyermekeinek vél.
De egy sincs, ki ne hallott volna rólunk.

Elegem van belőle, hogy kihasználnak, bántanak, aztán félrelöknek.

Adelina Amouteru túlélte a vérlázat. Durvalelkű apja szerint ő egy malfetto, irtóztató, utálatos teremtmény, aki szégyent hoz a családjukra, és a boldogulásuk útjában áll. De a pletykák szerint a láz túlélői közül néhányan nem csak forradásokkal lettek gazdagabbak – úgy tartják, néhányan rejtélyes hatalomra tettek szert, és bár a kilétük titokban maradt, úgy kezdték emlegetni őket, hogy a kiválasztott ifjak.

Teren Santoro a királynak dolgozik. Az Inkvizíció fejeként az ő feladata felkutatni a kiválasztott ifjakat, hogy elpusztítsák őket, mielőtt még ők pusztítják el az országot. Veszélyesnek és bosszúszomjasnak tartja őket, de lehet, hogy a legsötétebb titkot maga Teren rejtegeti.

Enzo Valenciano a Tőr Társaságának vezetője. A kiválasztott ifjaknak ez a titkos társasága kutat a hozzájuk hasonlók után, hogy előbb találjon rájuk, mint az Inkvizíció. De Adelina személyében a Tőrök olyasvalakire bukkannak, akinek hatalmához hasonlót még nem láttak.

Adelina hinni akar benne, hogy Enzo az ő oldalán áll, és Teren az igazi ellenség. Hármójuk sorsa szorosan összefonódik, és noha eltérő célokért küzdenek, mindhármuk harca nagyon is személyes. Egy dologban viszont mindannyian egyetértenek: Adelina olyan képességekkel rendelkezik, amik nem valók erre a világra. A szívében bosszúra szomjazik a sötétség. És ég benne a vágy, hogy elpusztítson mindenkit, aki az útjába áll.

Most én jövök! Én használok ki másokat! Én fogom bántani őket!

De függetlenül attól, mit gondoltak róluk, a nevüket mindenki ismerte. A Kaszás. Magiano. A Széljáró. Az Alkimista. Az ifjú kiválasztottak.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ifjú kiválasztottak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ifjú kiválasztottak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  368
  Borító:
  KARTONÁLT
  ISBN:
  9789634571056
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713911 / 1174111
  Sorozat:  TAGS:
  Online Az ifjú kiválasztottak ebook, könyvet Az ifjú kiválasztottak FB2, Download Az ifjú kiválasztottak PDF , Download Az ifjú kiválasztottak MOBI, Online Az ifjú kiválasztottak könyvet, ingyenes letöltések Az ifjú kiválasztottak IPhone, Online könyvet Az ifjú kiválasztottak PDF, ingyenes Az ifjú kiválasztottak DJVU, ingyenes letöltések Az ifjú kiválasztottak TXT, letöltések Az ifjú kiválasztottak RTF, Online Az ifjú kiválasztottak FB2 , e-könyvet Az ifjú kiválasztottak letöltések TXT, ingyenes Az ifjú kiválasztottak letöltések könyvet, e-könyvet Az ifjú kiválasztottak download MOBI, letöltések Az ifjú kiválasztottak IPad, olvas Az ifjú kiválasztottak MOBI, olvas Az ifjú kiválasztottak DOC, ingyenes Az ifjú kiválasztottak AWZ, Download e-könyvet Az ifjú kiválasztottak iPad , ingyenes Az ifjú kiválasztottak DJVU, Download Az ifjú kiválasztottak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ifjú kiválasztottak DVD, olvas Az ifjú kiválasztottak TXT, Book Az ifjú kiválasztottak letöltések DJVU, Az ifjú kiválasztottak letöltések könyvet ingyenes, Az ifjú kiválasztottak letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ifjú kiválasztottak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ifjú kiválasztottak pdf ingyenes, Az ifjú kiválasztottak letöltések könyvet epub ingyenes, Az ifjú kiválasztottak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply