Az igazi Audrey Hepburn letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Őzikeszemei, karcsú termete és természetes eleganciája egy csapásra halhatatlanná tették. Audrey Hepburn már első sztárként forgatott filmjéért Oscar-díjat kapott. A látszólagos törékenysége ellenére is határozott és nagyvonalú asszony fergeteges karriert fut be, amelynek során olyan színészekkel játszik együtt, mint Gregory Peck, Humphrey Bogart, Henry Fonda, Fred Astaire, Gary Cooper, Cary Grant, Sean Connery és végül Mel Ferrer, későbbi férje, akivel ragyogó párt alkotnak.Tudtán kívül új ruhadivatot teremtett a világban. Hány nő fogja utánozni stílusát, frufruját, kendőit és barátja, Hubert de Givenchy által készített kosztümjeit? Számos generáció szemében ő lesz az abszolút elegancia megtestesítője. 39 éves korában ott hagyja Hollywoodot, hogy fiai nevelésének és párkapcsolatának éljen. Ettől fogva csak néhány európai filmben szerepel, s az Unicef nagykövetévé válik: a bolygó rossz sorban élő gyermekeinek szenteli életét.Audrey Hepburn lenne a tiszta és tökéletes boldogság mintaképe? Nem, hiszen fájdalmas gyermekkora volt. Apja eltűnése, a II. világháború alatt Hollandiában átélt nélkülözések, amelyektől egy ízben az éhhalál küszöbére került, a vezető táncosi karrier elvesztése, az állandó kételkedés önmagában és végül két zátonyra futott házassága örökre rányomták bélyegüket életére. Majd jött az egészségét az évek során felemésztő rák, de ez sem tudta őt humanitárius feladataitól eltántorítani. Ezt a példaértékű, a tehetségnek és szépségnek szentelt, finomságtól és nagylelkűségtől átitatott életet meséli el híven Bertrand Meyer-Stabley.A félig francia, félig ír Bertrand Meyer-Stabley számos életrajz szerzője, amelyeket több nyelvre is lefordítottak. Ő a Pygmalion kiadónál megjelent Az igazi Jackie Kennedy és Az igazi monacói hercegnő kötetek írója is. Több német és spanyol hetilap, valamint az Elle magazin munkatársa.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az igazi Audrey Hepburn ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az igazi Audrey Hepburn ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  256
  Borító:
  FŰZVE
  Súly:
  420 gr
  ISBN:
  9639134910
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:
  2106054 / 1016187  TAGS:
  Online Az igazi Audrey Hepburn ebook, könyvet Az igazi Audrey Hepburn FB2, Download Az igazi Audrey Hepburn PDF , Download Az igazi Audrey Hepburn MOBI, Online Az igazi Audrey Hepburn könyvet, ingyenes letöltések Az igazi Audrey Hepburn IPhone, Online könyvet Az igazi Audrey Hepburn PDF, ingyenes Az igazi Audrey Hepburn DJVU, ingyenes letöltések Az igazi Audrey Hepburn TXT, letöltések Az igazi Audrey Hepburn RTF, Online Az igazi Audrey Hepburn FB2 , e-könyvet Az igazi Audrey Hepburn letöltések TXT, ingyenes Az igazi Audrey Hepburn letöltések könyvet, e-könyvet Az igazi Audrey Hepburn download MOBI, letöltések Az igazi Audrey Hepburn IPad, olvas Az igazi Audrey Hepburn MOBI, olvas Az igazi Audrey Hepburn DOC, ingyenes Az igazi Audrey Hepburn AWZ, Download e-könyvet Az igazi Audrey Hepburn iPad , ingyenes Az igazi Audrey Hepburn DJVU, Download Az igazi Audrey Hepburn e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az igazi Audrey Hepburn DVD, olvas Az igazi Audrey Hepburn TXT, Book Az igazi Audrey Hepburn letöltések DJVU, Az igazi Audrey Hepburn letöltések könyvet ingyenes, Az igazi Audrey Hepburn letöltések könyvet pdf ingyenes, Az igazi Audrey Hepburn pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az igazi Audrey Hepburn pdf ingyenes, Az igazi Audrey Hepburn letöltések könyvet epub ingyenes, Az igazi Audrey Hepburn ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply