Az igazi Grace Kelly letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az “alávaló sajtó” lesben állt, figyelve minden mozdulatát, nyilatkozatát, magánéleti eseményét, és úgymond túlzottan is színes képet festett Grace-ről. Az újságíróknak a hercegnő mégis így beszélt önmagáról: “A tündérmesék képzeletbeli történetek. Én élő személy vagyok. Létezem. Ha egy napon végre létező nőként
beszélnének rólam, felfedhetném valós önmagamat.” E könyv szerzője tökéletesen tisztában volt az előtte álló feladat nehézségével, de minden erőfeszítést megtett, hogy egy különleges sorsú asszony igaz életét ossza meg olvasóival. Grace hollywoodi sztárként olyan filmekben játszott, amelyek örökre beírták nevét a filmtörténelembe, de a legendák körébe monacói hercegnőként lépett. 1956-ban feleségül ment Rainier herceghez, ez lett az évszázad egyik legkiemelkedőbb esküvője. Innentől kezdve Grace folyamatosan az újságok címlapján szerepel, ezzel a Hercegség Európa legnagyobb sajtóvisszhangját élvező udvartartásává
lép elő. Diszkréten segített számos embert, s a művészvilág olyan sztárjaival kötött életre szóló barátságot, mint Ava Gardner, Cary Grant, Maria Callas, Frank Sinatra, Joséphine Baker.
Ki ez a boldogság eléréséhez már-már túl tökéletes asszony? Voltak apró hibái is a hibátlannak tűnő maszk mögött? Mi történt végzetes balesetét megelőzően, amikor már fiatalságának fénye is kezdett megkopni?
A valós személyiségét gyakran eltorzító híresztelések mögé nézve Bertrand Meyer-Stabley, a Hercegség egyik legelismertebb szakértője tárja fel e kivételes sorsú asszony féltve őrzött titkait.
A félig francia, félig ír Bertrand Meyer-Stabley számos életrajz szerzője, amelyeket több nyelvre is lefordítottak. Ő Az igazi Audrey Hepburn és Az igazi Jackie Kennedy szerzője is. Több német és spanyol hetilap, valamint az Elle magazin munkatársa.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az igazi Grace Kelly ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az igazi Grace Kelly ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  224
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  380 gr
  ISBN:
  9789637052019
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2103413 / 1015872
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Az igazi Grace Kelly ebook, könyvet Az igazi Grace Kelly FB2, Download Az igazi Grace Kelly PDF , Download Az igazi Grace Kelly MOBI, Online Az igazi Grace Kelly könyvet, ingyenes letöltések Az igazi Grace Kelly IPhone, Online könyvet Az igazi Grace Kelly PDF, ingyenes Az igazi Grace Kelly DJVU, ingyenes letöltések Az igazi Grace Kelly TXT, letöltések Az igazi Grace Kelly RTF, Online Az igazi Grace Kelly FB2 , e-könyvet Az igazi Grace Kelly letöltések TXT, ingyenes Az igazi Grace Kelly letöltések könyvet, e-könyvet Az igazi Grace Kelly download MOBI, letöltések Az igazi Grace Kelly IPad, olvas Az igazi Grace Kelly MOBI, olvas Az igazi Grace Kelly DOC, ingyenes Az igazi Grace Kelly AWZ, Download e-könyvet Az igazi Grace Kelly iPad , ingyenes Az igazi Grace Kelly DJVU, Download Az igazi Grace Kelly e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az igazi Grace Kelly DVD, olvas Az igazi Grace Kelly TXT, Book Az igazi Grace Kelly letöltések DJVU, Az igazi Grace Kelly letöltések könyvet ingyenes, Az igazi Grace Kelly letöltések könyvet pdf ingyenes, Az igazi Grace Kelly pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az igazi Grace Kelly pdf ingyenes, Az igazi Grace Kelly letöltések könyvet epub ingyenes, Az igazi Grace Kelly ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply