Az igazi Michelangelo-kód letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Pietá, Dávid, a Sixtus-kápolna freskói… Mindannyiunk számára jelentéssel bírnak ezek az alkotások, a reneszánsz egyik legnagyobb egyéniségének művei, melyeket naponta ezrek és ezrek látogatnak, hogy csak néhány percre szemrevételezhessék a csodát. Az alkotásokat és alkotójukat, Michelangelót pedig számtalan album, tanulmány mutatta be. Tudjuk, hogy korának nem csupán roppant tehetségű festő- és szobrászművésze volt, hanem az anatómia-ábrázolás úttörője is. Szenvedélyesen igyekezett festményein visszaadni az emberi test valóságát, ezért az ő művein nem találkozhatunk pufók angyalkákkal és suta emberekkel. Sőt, emberábrázolásaiban minden ín és izom, minden csont és porcogó a helyén van. S hogy az emberi test ábrázolását miként is vitte a mester ily tökélyre? Fiatal korában bonctermekbe járt, hogy megláthassa, milyen az emberi test valójában – kívül és belül. Az ott látottakról rajzokat készített, majd roppant munkával és precizitással feltérképezte magának az egész emberi szervezetet, annak minden zsigerével és hajszálerével együtt.
Két brazil orvos, Gilson Barreto és Marcelo de Oliviera figyelmét éppen ez a kidolgozottság, pontosság ragadta meg. Megfigyeléseik – és egy amerikai tudós, Frank Meshberger vizsgálódása – alapján arra a következtetésre jutottak, hogy Michelangelo kódolt üzeneteket hagyott hátra alkotásaiban, elsősorban a Sixtus-kápolna tábláin. A kutatók szerint a freskón látható fatönk nem fatönk, hanem légcső, egy zöld táska pedig valójában az emberi szívet ábrázolja.
A könyv kulcsot ad a kódok megfejtéséhez, és orvosi előképzettség nélkül is segít eligazodni az anatómia – és persze a képzőművészet világában.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az igazi Michelangelo-kód ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az igazi Michelangelo-kód ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  20.2 x 25.1 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  232
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  ISBN:
  9635492588
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:


  TAGS:
  Online Az igazi Michelangelo-kód ebook, könyvet Az igazi Michelangelo-kód FB2, Download Az igazi Michelangelo-kód PDF , Download Az igazi Michelangelo-kód MOBI, Online Az igazi Michelangelo-kód könyvet, ingyenes letöltések Az igazi Michelangelo-kód IPhone, Online könyvet Az igazi Michelangelo-kód PDF, ingyenes Az igazi Michelangelo-kód DJVU, ingyenes letöltések Az igazi Michelangelo-kód TXT, letöltések Az igazi Michelangelo-kód RTF, Online Az igazi Michelangelo-kód FB2 , e-könyvet Az igazi Michelangelo-kód letöltések TXT, ingyenes Az igazi Michelangelo-kód letöltések könyvet, e-könyvet Az igazi Michelangelo-kód download MOBI, letöltések Az igazi Michelangelo-kód IPad, olvas Az igazi Michelangelo-kód MOBI, olvas Az igazi Michelangelo-kód DOC, ingyenes Az igazi Michelangelo-kód AWZ, Download e-könyvet Az igazi Michelangelo-kód iPad , ingyenes Az igazi Michelangelo-kód DJVU, Download Az igazi Michelangelo-kód e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az igazi Michelangelo-kód DVD, olvas Az igazi Michelangelo-kód TXT, Book Az igazi Michelangelo-kód letöltések DJVU, Az igazi Michelangelo-kód letöltések könyvet ingyenes, Az igazi Michelangelo-kód letöltések könyvet pdf ingyenes, Az igazi Michelangelo-kód pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az igazi Michelangelo-kód pdf ingyenes, Az igazi Michelangelo-kód letöltések könyvet epub ingyenes, Az igazi Michelangelo-kód ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply