Az ígéret letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A címadó kisregény, vagyis A bűnügyi regény rekviemje azt hivatott bizonyítani, hogy a legszörnyűbb bűntények mégoly zseniális kinyomozói is alá vannak vetve egy nagy hatalomnak: a véletlennek. Az öreg rendőrfőnök mindenesetre ezt a tanulságot vonja le tehetséges beosztottja szomorú sorsából, aki alkoholista benzinkútkezelőként végzi, mert nem tudta betartani ígéretét: hiába volt minden bravúros következtetése, mégsem kapta el a piros szoknyás, szőke copfos Gritlinek – és hozzá hasonlító kis társnőinek – bestiális gyilkosát. A véletlen akadályozta meg benne.A korábban A baleset címmel kiadott másik kisregény: A defekt ugyancsak egy nyomozás története. Traps, a textilügynök, minthogy kocsija defektet kapott, szállást kér egy vidéki villa tulajdonosától. Az öregúr és vénséges barátai – az egykori bíró, ügyész, védő és hóhér – esténként lakomával egybekötött, vidám törvényszéki tárgyalást játszanak, s a váratlan vendéget kérik fel a vádlott szerepére. Traps, aki eleinte ártatlannak hitte magát, az ítélethozatal hajnali órájára maga is defektet kap, a saját szemében is bűnössé – főnöke alattomos gyilkosává – “magasztosul”, és levonja a konzekvenciát…A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ígéret ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ígéret ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  384
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  290 gr
  ISBN:
  9789630773584
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:
  2057194 / 1000678
  Fordító:


  TAGS:
  Online Az ígéret ebook, könyvet Az ígéret FB2, Download Az ígéret PDF , Download Az ígéret MOBI, Online Az ígéret könyvet, ingyenes letöltések Az ígéret IPhone, Online könyvet Az ígéret PDF, ingyenes Az ígéret DJVU, ingyenes letöltések Az ígéret TXT, letöltések Az ígéret RTF, Online Az ígéret FB2 , e-könyvet Az ígéret letöltések TXT, ingyenes Az ígéret letöltések könyvet, e-könyvet Az ígéret download MOBI, letöltések Az ígéret IPad, olvas Az ígéret MOBI, olvas Az ígéret DOC, ingyenes Az ígéret AWZ, Download e-könyvet Az ígéret iPad , ingyenes Az ígéret DJVU, Download Az ígéret e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ígéret DVD, olvas Az ígéret TXT, Book Az ígéret letöltések DJVU, Az ígéret letöltések könyvet ingyenes, Az ígéret letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ígéret pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ígéret pdf ingyenes, Az ígéret letöltések könyvet epub ingyenes, Az ígéret ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply